<?php include('conf.php'); $passdomd5 = $_POST['pass']; if ($passmd5 == $us_pass) { $login = "1"; echo " <h1>Zaplecze</h1><br> Tutaj możesz zarządzac swoją stroną.<br> <hr><br> <h2>Dodawanie newsów</h2> "; ?> Tytuł wpisu: <input name="title" /><br> Treść wpisu: <br> <textarea cols="50" rows="10" name="tresc" /><br> </form> <?php } else { $login = "0"; echo "Niepoprawne hasło. Wróć na poprzednią stronę i popraw hasło. Aby powrócić, kliknij: <a href=\"java script:history.back()\">Wstecz</a>"; } ?>
Widzę wszystko, textareę również, więc sprawdza poprawnie, czy podałem poprawne hasło (ba, kiedy podam złe, wyświetla się co trzeba, vide: końcówka kodu). Ale kolejna linia sprawia właśnie problem :/
Jeżeli jestem zalogowany, $login ma wartość liczbową 1 (próbowałem z true, ale problem też występuje), linia ta sprawdza, czy jestem zalogowany (zamiast ciasteczek, których obsługiwać nie umiem x]), a jeśli jestem, wyświetla submit, a gdy nie, komunikat: DOSTĘP WZBRONIONY. Jednak nie działa i nie wyświetla nic.
Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
Pozdrawiam!