Potrzebuje na mojej stronie wstawic wykres z FusionCharts(ale to nie to jest problemem) ktory bedzie przedstawial ilosc klikniec w linki uzytkownikow przez ostatnie 15 dni.
Moi uzytkownicy(nie mam ich jeszcze, co ulatwia sprawe) klikaja codziennie w platne linki. W kazdy link moga kliknac tylko 1 raz dziennie - o konkretnej porze sa resetowane i mozna klikac znowu.
CODE
$mbs = date("h:i A",$set['next_clearup']);
Jest to strona Paid-To-Click (popularny bux) moze ktos wie z doswiadczenia jak to dziala
Oczywiscie kazdy uzytkownik w bazie ma pola username, ... itp I jest tez total clicks (wszystkie klikniecia od samej rejestracji).
Domyslam sie ze potrzebuje dodac 15 pol. Problemem jest to jak wprowadzac do bazy ilosc klikniec (przy kazdym kliknieciu sa dodawane do uzytkownika) tak aby w kazdym z tych dni(zgodnie z czasem resetu) byl dodawany do oddzielnego pola. Drugim problemem jest to, jak zastepowac pozniej te dane kiedy liczba dni przekroczy te 15.
Bylbym bardzo wdzieczny, gdyby ktos pomogl mi w jakis sposob. Nie wiem czy to jakos jasno napisalem i wytlumaczylem.
Pozdrawiam i dziekuje z gory za jakas pomoc.