Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Znak |
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
zimekk
ma pytanie co do symbolu "|" nie chodzi mi o jego znaczenie w PHP ,ale co to za symbol...questionmark.gif czy mozna go jakos napisac poprzez kombinacje klawiszy na klawiaturze?? np [ctrl]+[alt]+[costam]...
szukalem info w necie o tym znaku i znalzlem grecka wielka litere "jota" "Ι" tylko nie wiem czy te same znaki?questionmark.gif ale raczej chyba nie....
erix
Stary...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Klawiatura_komputerowa

Poza tym, nie dodałeś tagu do tematu.
dziadzlasu
Cytat(zimekk @ 2.03.2009, 21:14:26 ) *
ma pytanie co do symbolu "|" nie chodzi mi o jego znaczenie w PHP ,ale co to za symbol... questionmark.gif czy mozna go jakos napisac poprzez kombinacje klawiszy na klawiaturze?? np [ctrl]+[alt]+[costam]...
szukalem info w necie o tym znaku i znalzlem grecka wielka litere "jota" "Ι" tylko nie wiem czy te same znaki? questionmark.gif ale raczej chyba nie....

Shift + \
Lejto
najbardziej proste problemy są najtrudniejsze, ja dawno temu nie wiedziałem jak zrobić rzymskie 1 potem się zaczaiłem że trzeba shift i i = I winksmiley.jpg
mls
Cytat(Lejto @ 2.03.2009, 21:18:16 ) *
najbardziej proste problemy są najtrudniejsze, ja dawno temu nie wiedziałem jak zrobić rzymskie 1 potem się zaczaiłem że trzeba shift i i = I winksmiley.jpg

Mógłbym polemizować, czy jest się czym chwalić w związku z tym...
webdice
Proszę o dodanie tagu w tytule. W innym wypadku wątek zostanie zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.