Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Współpraca] DreamCode Studio
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Muse
Siema. Sprawa jest prosta: Szukamy ludzi, którzy chcieliby przyłączyć się do grupy początkujących programistów aplikacji internetowych. Poszukujemy amatorów, średnio zaawansowanych, pasjonatów, każdego kto się na coś przyda. Team nazywa się DreamCode Studio To nie jest praca exclamation.gif To forma treningu , szansy na rozwijanie swoich zdolności. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 8903658.

Pozdrawiam, Muse
pyro
A więc zadam tu to pytanie bo innych też to może zainteresować. "Na coś się przyda", ale gdzie? Na czym polega współpraca z "wami"?
Muse
[qoute]"Na coś się przyda", ale gdzie?[/quote]
Chodzi o możliwość pracy w grupie, szlifowania umiejętności. Wspólnie można zrobić coś naprawdę ciekawego, jeśli grupa się uzupełnia.

Cytat
Na czym polega współpraca z "wami"?

Tu nie chodzi o współpracę z NAMI. Chodzi o stworzenie nowego zespołu, nikt tutaj nie jest wywyższany czy poniżany. Wszyscy jadą na jednym wózku.
golaod
Rozumiem, że ludzie pracują w grupie robią ciekawe skrypty, dzięki czemu szlifują umiejętności, a za plecami pomysłodawca sprzedaje skrypty ?
pyro
Cytat(golaod @ 10.03.2009, 10:51:58 ) *
Rozumiem, że ludzie pracują w grupie robią ciekawe skrypty, dzięki czemu szlifują umiejętności, a za plecami pomysłodawca sprzedaje skrypty ?

wlasnie do tego samego probowalem dojsc smile.gif
Muse
Tu nie chodzi o wyzysk, tylko o naukę. Mniejsza o to, nikogo przecież nie namawiam, poza tym ja nie jestem pomysłodawcą...
pyro
Chyba źle trafiłeś szukając frajerów... no ale cóż... mi tam nic do tego winksmiley.jpg
kusiu
Cytat(Muse @ 8.03.2009, 21:55:54 ) *
Team nazywa się DreamCode Studio To nie jest praca exclamation.gif To forma treningu , szansy na rozwijanie swoich zdolności. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 8903658.

Pozdrawiam, Muse

Jak widzę takie coś to przypomina mi się moja była firma. Gdzie guru bil pianę mówiąc o wartościach firmy, jakimi to my jesteśmy wspaniałymi profesjonalistami, których pasją jest praca. Sory koleś ale mdli mnie czytając to o czym tu piszesz.
kubel-junior
hehehe.. dobry żart smile.gif

Hej koledzy, chodzcie popisać ze mną skrypty dla sklepu internetowego, tak dla szlifu smile.gif
aha.. i przesyłajcie do mnie skrypty winksmiley.jpg

hehe
Spawnm
to ja poproszę dwa wortale społecznościowe , 4 skrypty aukcyjne i jakieś fajne forum.

A temat chyba do zamknięcia , co miało być napisane , już zostało.
Jak ktoś chętny niech pisze na priv do mnie lub na gg do Muse smile.gif
Muse
Dobra, widzę że się źle zrozumieliśmy. To naprawdę nie miało na tym polegać. Poza tym to nie ja jestem pomysłodawcą, ale członkiem tej grupki, no i jak narazie nic nie straciłem. Nie wiem też czego mogę się spodziewać, więc przemyślę, to o czym mówicie ;]
Może sam to zostawię haha.gifd. Dzięki za sugestię ;]
Spawnm
Cytat(Muse @ 12.03.2009, 19:56:04 ) *
jak narazie nic nie straciłem.

Nic nie straciłeś ?
Ale też nic nie zarobiłeś.
Czyli straciłeś to co byś zarobił w innej firmie jako młodszy programista.
cfk
Cytat(Spawnm @ 12.03.2009, 22:39:29 ) *
Nic nie straciłeś ?
Ale też nic nie zarobiłeś.
Czyli straciłeś to co byś zarobił w innej firmie jako młodszy programista.

tylko teraz coraz ciezej sie gdzies wkrecic, a jak ktos ma podstawy to wlasnie udzial w takich projektach daje mu praktyke. Widzi jak sie pracuje w grupie koderów a nie solo, poznaje rozwiazanie innych etc. To bardzo duzo, zwlaszcza ze teraz co nie czytasz oglosznie to chca z doswiadczeniem znajmoscia jezyka zajebistym porfolio za psie pieniadze.
davorian
Ja tu jestem pomysłodawcą biggrin.gif
Ja jestem głownym koderem PHP

Zapewnaim ze zaden skrypt nie wydostanei sie poza grupę... ale jeśli wy nie wierzycie to jzu wasz problem (moze mieliscie trudne dziecinstwo)

Kto tu jeszcze jest PRO i chce do nas dolaczyc to zapraszam biggrin.gif

... a reszta ? - wypchajcie sie swoim bzdurnym gadaniem

"...wiara że jest jeszcze profesjonalizm na tym świecie..."

Do modów: zamknijcie temat bo głupoty piszą tongue.gif
nospor
Cytat
Kto tu jeszcze jest PRO i chce do nas dolaczyc to zapraszam

Cytat
Poszukujemy amatorów, średnio zaawansowanych, pasjonatów
Ustalcie jedną wersje, potem piszcie

Cytat
ale jeśli wy nie wierzycie to jzu wasz problem (moze mieliscie trudne dziecinstwo)
To nie trudne dziecinstwo - to brutalna rzeczywistosc
itsme
zamykam szkoda dalszej dyskusji ...
poszukujacy poszukuja ale nie wiedza co ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.