Dla mnie stronka ok, podoba mi się.
Jednak zgodzę się z przedmówcą w sprawie inputów - są fatalne.
Kolejna uwaga:
Cytat
ProfileBook.pl to miejsce, gdzie Twoi znajomi pokazują gdzie spędzają czas w sieci. Osoby zarejestrowane u nas mają swój indywidualny profil na którym mają umieszczone swoje profile na np. naszej-klasie, kontakt z nimi np. gadu-gadu, oraz ich ulubione linki np. do jakiegoś fajnego artykułu czy filmiku. Chcemy zgromadzić społeczności danych serwisów w jednym miejscu, żeby łatwo było się znaleźć, dlaczego? Ponieważ masz na przykład znajomego na ProfileBook, dzięki temu wiesz, że ma konto w innym serwisie gromadzącym znajomych i będziesz wiedział bez wyszukiwania go o jego profilu np. na naszej-klasie.
Tekst widnieje na stronie głównej! W założeniu ma najprawdopodobniej przedstawić potencjalnemu użytkownikowi działalność Twojego serwisu! Prawda jest taka, że ani nie nadaje się na stronę główną, ani nic w jasny i przejrzysty sposób nie tłumaczy. Oczywiście całe zamieszanie wprowadzają powtórzenia: na przykład to, na przykład tamto, na przykład jeszcze coś i jeszcze na przykład i na przykład. Nie lepiej napisać na przykład

tak: (...)na którym mają umieszczone swoje profile takie jak nasza-klasa, kontakty do siebie (gadu-gadu, skype), czy ulubione linki.
Poza tym w formularzu rejestracyjnym powinien być moim zdaniem link do regulaminu w zdaniu: "Akceptuję regulamin i politykę prywatności".
Pozdrawiam
No i udało mi się zarejestrować

No niestety coś nie bardzo to śmiga. Są problemy z dodawaniem danych do profilu. Kontakt musiałem dodać dwa razy i za każdym razem wyskakiwało mi, że wszystkie pola są wymagane (choć wypełniłem wszystko), mimo tego komunikatu za drugim razem się udało. Mojej ulubionej strony w ogóle mi się nie udało dodać. Pomijam fakt, że informacja o złym wypełnieniu formularza pojawia się na białej stronie, powinien być ponownie formularz a przynajmniej jakaś możliwość powrotu do niego poza "wstecz" w przeglądarce.
Poza tym wymuszanie od użytkownika "http://" w linkach nie jest dobrym pomysłem, sam się kiedyś o tym przekonałem

Myślę, że strona ma duży potencjał, ale trzeba to wszystko jeszcze ponaprawiać

I jeszcze

Nie podoba mi się sposób prezentacji danych w profilu, tzn. kontakty itp. - za szerokie i jakoś tak tabelkowato.
W logo i tytule strony powinno być albo: "Gdzie spędzasz czas w sieci?", albo: "Gdzie Ty spędzasz czas w sieci".