Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TPSA i super oferta !!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
Widzieliście może co nowego wprowadziła na rynek nasz stara i dobra TEPSA. Otóż wprowadziła nową opcje neostrady, jak dla mnie jest to całkiem niedorzeczne, dają 128 kb/s do tego limit transferu 5GB - po przekroczeniu transfer spada do 32 kb (jak w modemach). Pytam jaki to ma sens, przecież to jest gorsze od SDi (brak limitu). Wychodzi na to że za 49 zł dopłaty miesięcznie można mieć 5 x szybsze łącze i zero limitów chociaż i to pewnie niedługo się zmieni ! u mnie w sieci 5 Gb przechodzi przez łącze w 3 dni, co było by później nie wiem... jak to mówicie boże widzisz a nie grzmisz !!!
Seth
Oceny >> Hydepark
Cytat
Chcesz by inni ocenili Twoje dzieło? Oto właściwe miejsce.

Radze wybrac sie do okulisty aaevil.gif
SonGoace
Pomieszały mi sie kategorie biggrin.gif dzieki za przeniesienie biggrin.gif co do okulisty to zaglądne w następnym tygodniu biggrin.gif
rezul
TP SA sucks angrysmiley.gif

niech ktos sie w koncu za nia wezmie, czemu w Polsce jest tak cholernie drogo i do tego jak ktos ma zajebiste lacze z Pol34 to TPSA musi przyciac wejscie to swojej sieci szkieletowej !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.