Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Problem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
KoLLa
Witam wszystkim mam bardzo ważną sprawę i mam problem..

Chciałbym się dowiedziec jak zrobic tak aby podstrona na mojej stronce wyskakiwała w szablonie a ona wyskakuje osobno na białym tle.Wziełem utworzylem nowe pliki do podstrony ale nadal wyskakuje osobno na białym tle.

prosiłbym albyście mi pomogli i powiedzieli jak zrobic podstrone żeby ona działała w szablonie.

Dzięki , Pozdrawiam
Adrian1207
Górną część szablonu, aż do początku treści podstrony zapisz w pliku header.php, a dolną - od końca treści do końca szablonu zapisz w footer.php. Podstronie daj rozszerzenie .php i na początku niej napisz<?php include("header.php"); ?> a na końcu <?php include("footer.php"); ?> i będzie. To jedno z wielu możliwych rozwiązań. Swoja drogą nazywałbyś temat tak żeby wskazywał o co chodzi, bo "problem" to by można było nazwać każdy temat smile.gif Pzdr
erix
Cytat
Wziełem utworzylem nowe pliki do podstrony ale nadal wyskakuje osobno na białym tle.

Wziełem? Jakiś nowy czasownik...? blinksmiley.gif

Cytat
prosiłbym albyście mi pomogli i powiedzieli jak zrobic podstrone żeby ona działała w szablonie.

Bez konkretnego kodu niewiele można powiedzieć.

Cytat
[PHP ] Problem

Popraw temat na opisujący ten problem, w przeciwnym wypadku zamknę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.