Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Portal + Domena !
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
schriker
www.konsolka.eu

Witam, mam na sprzedaż portal o tematyce gier online oraz kreskówek(anime,włatcy móch, itd.). Portal oparty jest na CMS'ie php-fusion v7.00.5, który został indywidualnie dostosowany pod potrzeby portalu (mod forum, gier-filmów, zmodyfikowana strona główna). Portal posiada profesionalny ,miły, czysty design dzięki któremu przedstawia się naprawdę bardzo dobrze ! Jeśli chodzi o pozycje strony w google idzie naprawde dobrze, stronka w sieci jest dopier od 8 marca czyli nie cały miesiąc IndexPages w google ma ja narazie ok. 30 podstron. W bazie danych portalu znajduje się ok. 200 gier i ok. 700 filmów.

Cena jakie mnie interesuje to 350zł w cene wchodzi portal(cała treść)+domena (cena myślę że nie jest wygurowna zwracająć uwage na to że sam design+kod wyniósł 240zł)

Portal jest w 100% sprawny nic tylko zasiąść i zarządzać nim smile.gif

www.konsolka.eu

Kontakt:
GG: 9036751 (pisać nawet gdy niedsotępny napewno odpowiem !)
e-mail: schriker@o2.pl

Co do ceny zawsze lekko można się potargować winksmiley.jpg
pyro
Kod? Jaki kod? Przecież to jest portal zrobiony na PHP-Fusion, baze też ten CMS sobie robi...
schriker
Cytat(pyro @ 29.03.2009, 20:20:39 ) *
Kod? Jaki kod? Przecież to jest portal zrobiony na PHP-Fusion, baze też ten CMS sobie robi...

Kod Skórki/Themu baze, robi ale pustą...
maniekl2
To może pójdźmy na kompromis i zamiast kod + baza napisz treść smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.