Witam, mam następujący problem. Mam na stronie formularz, za pomocą którego mogę między innymi wysyłać na serwer plik. W Firefoxie i Operze wszystko działa bez zarzutu. Problem pojawia się w IE (sprawdzałem wersje 6 i 8). Po wysłaniu formularza pojawia się komunikat "Strona sieci Web wygasła [...]". Nie dzieje się tak, kiedy nie wysyłam żadnego pliku. Strona z formularzem jest jednocześnie stroną, która odbiera informacje z formularza (w przypadku pomyłki w którymś polu, poprzednie dane są automatycznie wpisane w odpowiednie pola). Korzytam z metody POST - chyba przy pliku inaczej nie można, a czytałem, że problem może rozwiązać wysyłanie metodą GET. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Nikt nie pomógł, ale udało mi się samemu wybrnąć. A więc dla potomnych
Zauważyłem, że problem nie występuje kiedy strona wysyłająca (z formularzem) i strona odbieracjąca (w parametrze action) to dwie różne strony. Wprowadziłem więc dodatkowy parametr w adresie o losowej nazwie i losowej wartości.
Formylarz wysyłam metodą POST pod adres ./strona.php?losowa_nazwa=losowa_wartosc. Parametr oczywiście nie jest używany do niczego. Po porstu IE "myśli", że za każdym razem formularz idzie na inną stronę.
Pozdrawiam