Mianowicie mam strone w ktorej zastosowalem Ramki , boczne menu o szerokosci 180 , i na full wlasnie owe forum phpBB2 , i na menu zrobilem wiele wspolnych odnosnikow typu F.A.Q albo Rejestracja , Szukaj , Index forum , i wiele innych , lecz jedna jedyna rzecz a mianowicie Logowanie się do forum -- pokazuje wiadomo pola do User -Password no i po logowaniu ucieka mi z menu :?

Zrobilem pewne obejscie od tego i najzwyczajniej w swiecie zrobiłem "pokaż żrodło" strony "login.php , pokazalo mi wszystko w jezyku html , czyli bardzo proste sprawy , w eytorze znalazlem target=_top odwolujacy do login.php , i zmienilem na target=_moja nazwa , a moj pliczek udajacy logina zapisalem jako php3 dalem do katalogu glownego mojego forum , a na Menu bocznym -(czyli moje odnosniki , te menu 180 szerokosci ktore uciekalo ) dodalem odnosnik o nazwie "Zaloguj" kierujacy w moj zamieniony plik login.php3 ktory to z kolei kieruje w login.php (ten oryginal) ale z targetem=_moja nazwa , i w duzym stopniu sobie rozwiazalem problem , ale wiadomo nie dokonca , zawsze sie zdazy ze userzy , klikna na stronie glownej forum w "zaloguj" lub gdy wygasnie im sesja i sam pojawi sie komunikat ponownego logowania. i tym sposobem forum "ucieknie" z mojego menu... , ktos pomysli po co to wszystko , ale forum jest nieodlacznym , a wlasciwie napedem strony , i jakby menu jest dodatkiem do forum zwiekszajac jego mozliwosci.
Teraz naprawde niemam pojecia jak to zrobic , obmyslalem , glowkowalem ile moglem , ale niestety musze zdac sie na waszą pomoc...
I mala prozba , jesli juz ktos wie o co chodzi i wie jak mi pomoc , nie uzywajcie jezyka profesjonalistow :wink: , bo kurcze niepolapie sie juz w ogole
Ok to chyba tyle pozdrawiam
z wyrazami szacunku
Sebastian