posiadam 2 domeny, 1 hosting. Na hostingu (płatny) mam moja pierwsza domene, ale chcialbym zeby druga domena przekierowywala na adres 1 domeny tyle ze folder /forum/, moj htaccess wyglada tak:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.najlepszy-bank.com.pl [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.najlepszy-bank.com.pl%{REQUEST_URI} [R=301,L]
co muszę zmienić/poprawić zeby to dzialalo? Probowalem juz wiele rzeczy - dodawalem subdomene w panelu hostingu/podpinałem ją/parkowałem i nic :/ tj. przekierowywuje mnie na glowna strone (oczywisce DNSy domen sa takie same)
Chciałbym zeby z adresu wypowiedzsie.pl przekierowywalo mi na adres najlepszy-bank.com.pl/forum/ z tym ze, podczas zwiezdania forum zeby pokazywalo mi nie adres najlepszy-bank.com.pl/forum/ ani wypowiedzsie.pl tylko wypowiedzsie.pl/viewtopic.php?itdetc . Wiem, ze musza byc podane dnsy u rejestratora domen, a nie przekierowywanie na www bo wtedy wyswietla mi ciagle wypowiedzsie.pl - bez viewtopic itd. Prawdopodobnie problem lezy w pliku htaccess
Pomocy!

edit: dodalem w hostingu nowa domene (wypowiedzsie.pl) i przekierowuje mnie z www.wypowiedzsie.pl na adres forum ale bez www nie ("Domyslna strona Apache!") byc moze treba cos w .htaccess w katalogu /forum/ zmienic? tam jest cos takiego:
<Files "config.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>
<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>
Nic nie ruszałem i nie działa juz nawet przekierowanie z domeny z www ani bez www

Czy nikt nie jest mi w stanie pomóc?