Witam.
Mam pewien problem i proszę o pomoc bo nie moge się z nim uporać od wczoraj wieczór.
Chcę przenieść zdjęcia ze starego sklepu internetowego do systemu prestashop.
Ogólnie działanie skryptu polega na tym, że w jednej głównej pętli skrypt pobiera nazwę oraz id produktu ze starego sklepu. Na podstawie pobranej nazwy pobiera id produktów (z taką sama nazwą) z nowego sklepu.
Następnie z PRESTA pobierane są rozmiary i typy obrazków wg. których mają być przeskalowane zdjęcia ze starego sklepu.
Kolejno z bazy starego sklepu pobieram wszystkie nazwy zdjec ktore sa zapisane gdzies w ktorymś katalogu na serwerze.
Pętla główna natomiast przechodzi po id produktu ze starego sklepu, wg. tego id pobierana jest z tablicy nazwa produktu i ta nazwa jest wyszukiwana w nowym sklepie wraz z jej nowym ID.
Kolejno wg. ID ze starego sklepu pobierane sa nazwy zdjęć.
Na podst. liczby zdjec z bazy wykonywane sa zapytania dla kazdego zdjecia dla aktualnego produktu, oraz konwertowane sa zdjecia do nowych formatów. I tak w kółko.
Wszystko działa, zdjęcia przeżuca ładnie, z tym że nie ok. 2000, tylko ok. 60, po czym wyskakuje mi ...
<br />
<b>Fatal error</b>: Maximum execution time of 0 seconds exceeded in <b>/home/kedzior/curl/zdjecia_ver2.php</b> on line <b>107</b><br />
Linijka dotyczy funkcji imagecopyresampled.
Zaznaczam że inne skrypty, tak samo lub podobnie napisane działaja, tj. przeżucenie kategorii, produktów i atrybutów dla produktów, ale ten się sypie.
Tutaj jest log:
http://koperniak.rabka.pl/skrypt_log.txt
Proszę o pomoc, bo nie mam już pomysłów.
Pozdrawiam,
Konrad