Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] Forma Wyswietlania Reklamy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bambolo
Witam nie wiem dokładnie jak ten scrypt sie nazywa ale za pewne nie jeden z was go juz widział smile.gif a mianowicie o podobny do tego z obrazkami ktory klikamy w fot cała strona przyciemnieje i obraz jest na ciemnym tle wiec pytanie czy istnieje podobny ale przeznaczony do reklam ? czylki ktos wchodzi na www i mu zaczyna delikatnie strona "przygasac" a na srodku w ifreme albo jakis gif albo innygadzet reklamowy . Zna mioze kto cos takiego mozna by poprosic o link do kodu ?

Pozdrawiam
Maxik
LightBox, ThickBox, SexyLightBox, LyteBox
Maveral
Sorry, że ci nie pomogę, ale nienawidzę tego jak mi się jakieś reklamy wpierniczają na pół ekranu i nie będę tego wspierał winksmiley.jpg Proszę o wyrozumiałośc admina, że taki offtop zrobiłem smile.gif

A czy Twoja wypowiedź wniosła coś do tematu? Chcesz o reklamach pogadać, nie ma problemu - załóż wątek w Hydeparku, ale nie zaśmiecaj wątku swoją opinią.

~erix
bambolo
Thx cos tam znalazłem smile.gif ale działa dopiero po kliku w link a da sie jakos zeby ładowało to sie przy otwieraniu strony ? byłbym wdzieczny
erix
A czy czytałeś jakikolwiek kurs JS?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.