Poszukuje szablonu pod liste serwerów, ogłoszeń w jasnych kolorach (optymalnych).
Może być to wasz szablon, może być również znaleziony w internecie,nie musi idealnie pasować, dostosuje go do swoich wymagań.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||wybor jezykow|| ---------------------------------------------------- |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||header|||||||||||||||||||logowanie||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ---------------------------------------------------- |||||||||||||||||||||menu|||||||||||||||||||||||||| ---------------------------------------------------- ||||||||||||||||miejsce na ogłoszenie|||||||||||||||| ---------------------------------------------------- ||||||||||||||+||||||||||||||||||+|||||||||||||||||| |||staty1|||||+||||staty2||||||||+|||staty3|||||||| ||||||||||||||+||||||||||||||||||+|||||||||||||||||| ---------------------------------------------------- |||||||||||||||<prev| 1 | 2 | 3 | itp. | next>|||||||| ----------------------------------------------------- ||||||||||||||||||||naglowek listy (tr1)|||||||||||||| ----------------------------------------------------- |||||||||||||||lista (kolejne tr odzielone hr)|||||||| |||||||||||||||lista (kolejne tr odzielone hr)|||||||| |||||||||||||||lista (kolejne tr odzielone hr)|||||||| |||||||||||||||itp itd.(kolejne tr odzielone hr)|||||| ----------------------------------------------------- |||||||||||||||<prev| 1 | 2 | 3 | itp. | next>|||||||| ----------------------------------------------------- ||| desinged by Ayumi! RIP = KILL! (stopka)||||||||
pokazujcie cokolwiek co mogło by pasować (ja zmodyfikuje na swoje potrzeby).
Za każdy post z szablonem/ami = pomógl!
Z góry dziękuje, pozdrawiam.
#Edity
Wicepsik - 1 szablon, nie cała www. ja szukam czegoś innego, ale jak mówiłem każdy pomocny post = pomógł. szukaj dalej.
slewin - np. jaki? pajączek?