Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z polaczeniem z JABLUSZKO.NET
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
grzesgracz
Witam i przepraszam na wstepie za wulgaryzmy :/ ale juz nie moge...
Mam dwa konta na serwerze jabluszko.net (oczywiscie oplaconena jeszcze 7 miesiecy) ale od 2 miesiecy nie moge sie zalogowac na ftpa, ani na konto admina... Nie robilem totalnie nic, zadnych zmian z tym kontem (od momentu, gdzy dzialalo ok, rzecz jasna smile.gif Proboje jakims cudem znalezc sk...ela od serwera, ale z nimi nie da sie porozumiec (kiedys sie dalo, teraz sie nie odzywaja! :[ ) Nie wiem co mam robic, moze ktos ma pomysl?
Znalazlem przez wyszukiwarke whoIs do kogo nalezy domena jabluszko.net i dowiedzialem sie, ze jest to xxx yyy (dane sa na stronie jabluszko.net), czyli gosc, ktory widnieje na stronie. Jest do tego telefon: 504144444 ale nikt nie odbiera!! Czy ktos ma pomysl co z tym zrobic? Gdzie to zglosic, a moze ktos zna tych ludzi? (oni sa z Wroclawia, adres to: podany na stronie, tutaj nie moge podobno zamieszczac danych...)
POMOZCIE!!
Dzieki, pozdrawiam
Grzesiek

PS Sorry za temat troche nie z tej dzialki, ale nic lepszego nie przychodzi mi do glowyu na razie... :/

PS2: Zmienilem troche pierwsza wersje, bo podobno nie mozna zostawiac danych... :/ sorry
rzseattle
Przeniesione z php Poczatkujacy.

Panie grzesgracz nastepnym razem takie topiki niebeda akceptowane. (ten zostal zmieniony)
DeyV
ALe temat jest warty zastanowienia. Chętnie usłyszałbym od kogoś, znającego się na polskim 'prawie' do kogo powinno się iść z takim problemem, nie skazując się od razu na kilkumiesięczny protokuł sądowy.
grzesgracz
Ok, wczoraj napisalem po raz kolejny do admina jabluszko.net i W KONCU! Odpowiedz! Podobno zmienili hasla, a ja nie dostalem wiadomosci. (nie wiedziec czemu :/ )
Pozdrawiam
G.
Bora
Pewnie ktoś przejrzał forum i poinformował admina a ten nie chcąc sie całkowicie pogrążyć odpowiedział.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.