Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Serwis statystyczny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ewaslawek5
Jestem twórcą serwisu www.goodstat.pl. Serwis troche się rozrósł. Moje pytanie jest następujące: Czy warto to rozwijać i czy "idę w dobrym kierunku", nie zależy mi na pieniądzach, a na zdobyciu klientów, żeby stać się sławny jak (wiem ze bujam w obłokach).

Napiszcie co by można jeszcze dodac, jaką funkcję żeby serwis stał się ciekawszy i bardziej funkcjonalny.

Kod jest zbudowany na tabelkach, nie na DIV-ach ale to nie o to chodzi, chodzi mi o dodanie ciekawej obcji, może ktoś z Was jest wstanie coś zaproponować co mógłym dodać do GoodStat-u. Czekam piszcie !
Shadowsword
Jeśli chcesz więcej użytkowników to wywal zniechęcającą reklame bitefighta i kup porządny design. Żaden poważny webmaster nie potraktuje poważnie strony z niepoważnym layoutem smile.gif Nie jest on zły, do niektórych stron taki wystarcza, ale jeżeli chcesz ściągnąć ludzi którzy siedzą w robieniu stron to musisz im czymś zaimponować, a layout to pierwsza rzecz na jaką się zwraca uwagę.

Dobrym "zbieraczem" ludzi jest forum, ale musiałbyś mieć najpierw kilka osób znających się, żeby inni ludzie mieli po co wchodzić. Poza tym na pewno system wymiany linków, albo jakieś inne dodatki dla webmasterów (shoutboxy, scrypty itp.), bo w statystykach trudno coś już dodać. Może ranking statystyk portali? Może przyciągnie kilka osób, ale możesz też kilka stracić.
devnul
ja proponuję zainwestować w słownik - nikt nie traktuje poważnie osób robiących błędy
Cytat
(...)dodanie ciekawej obcji, może ktoś(...)
co do samego serwisu to podpisuję się pod inwestycją w lay - teraz wygląda to jak dziewiętnastowieczny relikt. Co do opcji - polecam lekturę wszystkich funkcji google analytics - jak ich dogonisz i przebijesz to możesz liczyć na jakieś sensowne zainteresowanie - inaczej nie wróżę przyszłości
ewaslawek5
Powiem szczerze że nie zdawałem sobie sprawy z tego że layout jest zły, ale to opinia Wasza obiektywna muszę to wziąść do serca, a co do przegonienia Google Analistyk - życia by mi zabrakło żeby ich przegonić. Tematu nie kasuje czekam na dalsze propozycje, te podane podobają mi się...

A ile może kosztować zrobienie porządnego layout-u questionmark.gif?
patryczakowy
Brak walidacji
Kod
<b>Warning</b>:  mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/goodstat/www/przyklad1.php</b> on line <b>172</b>

<b>Warning</b>:  mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/goodstat/www/przyklad1.php</b> on line <b>182</b>

Co do rejestracji
-odświeżenie obrazka powoduje przeładowanie się strony (traci się już wpisane dane)
-formularz przyjął źle wprowadzony adres email i adres www
ewaslawek5
Dzięki patryczakowy faktycznie nie może tak byc z rejestracja - do poprawy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.