Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design]serwis z oglsozeniami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
trucksweb
wstepny projekt serwisu oglsozen dla studentow rozpoczynajacyh prace, jak rowniez dla pracodawcow.

wszelkie uwagi mile widziane.
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-06/f812...aktyki.jpg.html
blooregard
Bardzo ładne. Czytelne, bez zbędnych wodotrysków, kolorki ładnie dobrane. Mnie się podoba, nie mam żadnych negatywnych uwag.
No, nie, jedną mam. Ta panna wyglądająca zza wyszukiwarki - wolę brunetki winksmiley.jpg
phpion
Mi również się podoba, czysto i schludnie.

Cytat(blooregard @ 21.06.2009, 16:19:13 ) *
Ta panna wyglądająca zza wyszukiwarki - wolę brunetki winksmiley.jpg

Dobra jest, dobra! hehe

PS: Projekt i wykonanie: Murator? smile.gif
Fishu
Czcionka tekstu taka niezbyt ale jeśli chodzi o ogół to bardzo mi się podoba smile.gif
Pr0100
fajny ale proponuje zmienić kolor "kart" na ciemno szary bo obecnie są one słabo widoczne (w szczególności "dla kandata" oraz "dla pracodawcy")
Kildyt
Ogólny efekt jest bardzo przyjemny: przejrzyście i estetycznie. Gratuluję winksmiley.jpg
Najdłużej jednak popracowałbym jeszcze nad logiką interfejsu itp.
Ciupaska
super, bardzo ładny wygląd!
Drav
Naprawdę bardzo ładne. Jedyne co bym zmienił to:
2."Twój Profil", 'Wyloguj", "Dla kandydata", "Dla pracodawcy"; Te 4 przyciski pod avatarem i info o profilu dałbym jakieś czytelniejsze.
2. Jasny zielony na białym ciężko się czyta.

A poza tym to naprawdę super layout, gratuluje smile.gif
Babcia@Stefa
Gratuluję designu, wszystko takie ładne i czytelne biggrin.gif

Pozdrawiam, WebNuLL
trucksweb
dzieki wszystkim za wypowiedzi.
jak wspomnialem jest to pierwsza odslona serwisu, wiec postaram sie wziac pod uwage wszystkie Wasze opinie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.