Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile krzyknąć
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kofel
Witam!

Jutro mam rozmowę o pracę w pobliskiej firmie która zajmuje się instalacjami grzewczymi oraz prowadzi dwa sklepy internetowe. Moja praca by polegała na rozwijaniu/pisaniu modułów do sklepów opartych na osCommerce i opiekowanie się nimi oraz pisanie innych pojedyńczych skryptów/stron. Także do Tego dochodzi pozycjonowanie stron firmowych. Jako że jestem osobą niepełnoletnią - 16 lat to chciałbym się dowiedzieć jakiej kwoty oczekiwać i jaką formę czasową przyjąc - np. płatność co tydzień.

Proszę o pomoc, jutro mam rozmowę smile.gif Sorry, takich tematów zapewne było dużo. Myślałem nad ~1200 zł, czy to nie jest za dużo?
erix
A chociaż przejrzałeś ze dwie strony tematów w hydeparku?
Kofel
Tak, ale w tych tematach są odpowiedzi typu: "To zależy ile sam wymagasz", a mnie takie coś wali. Chcę się dowiedzieć ile mniej więcej mam powiedzieć na rozmowie o pracę żeby koleś się nie przestraszył bądź nie stwierdził że za tanio się cenie i będzie mnie mógł kontrolowac. ;o
batman
Cytat(Kofel @ 22.06.2009, 16:07:32 ) *
a mnie takie coś wali
A mnie wali, że nie przeczytałeś w całości chociaż jednego tematu, o których mowa była w poście ~erixa.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.