Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL] Błąd T_STRING
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Dingo
Witam,
Wywala mi takie coś:
Kod
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/dingo/domains/generujszablon.pl/public_html/r/admin.php on line 360

Jednak moim zdaniem wszystko jest dobrze -.-. Tylko pierwszy raz tak zapytanie do bazy robię (nie wiem czy poprawnie)

Linijka 360-370
  1. <?php
  2.        $team1 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '1', '', '', '', ''));
  3.        $team2 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '2', '', '', '', ''));
  4.        $team3 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '3', '', '', '', ''));
  5.        $team4 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '4', '', '', '', ''));
  6.        $team5 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '5', '', '', '', ''));
  7.        $team6 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '6', '', '', '', ''));
  8.        $team7 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '7', '', '', '', ''));
  9.        $team8 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '8', '', '', '', ''));
  10.        $team9 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '9', '', '', '', ''));
  11.        $team10 = mysql_query(INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ('', '10', '', '', '', ''));
  12.        //losowanie
  13. ?>

@Dzięki
Napiszę wieczorem jak zrobię :]
DREEMus
  1. <?php
  2. $team1 = mysql_query( 'INSERT INTO zawodnicy (id, numer, zawodnik1, zawodnik2 , zawodnik3, zawodnik4) VALUES ("", "1", "", "", "", "")' );
  3. ?>

Porównaj moje i Twoje smile.gif

edit @ melkorm
w sumie racja biggrin.gif

PS.
Twoja pierwsza strona po napotkaniu problemu powinna być tu -> mysql_query" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
melkorm
parametr funkcji mysql_query hest string, a Ty mu stringa nie dajesz.

edit:
@ DREEMus
a chciałem by troche pomyślał winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.