Od jakiegoś czasu mam książkę "Php i mysql. tworzenie stron www. vademecum profesjonalisty. wydanie trzecie" i powoli, powoli zaczynam łapać php

Do książki dołączona była płyta cd z gotowymi kodami, ale dla mnie nawet na tych gotowych kodach wyskakuje błąd"
Cytat
Warning: Wrong parameter count for fwrite() in c:\usr\krasnal\www\strony\przetworzzamowienie.php on line 80
Kod całego scryptu:
<?php //utwórz krótkie nazwy zmiennych $iloscopon = $_POST['iloscopon']; $ilossoleju = $_POST['iloscoleju']; $iloscswiec = $_POST['iloscswiec']; $adres = $_POST['adres']; $DOCUMENT_ROOT = $_POST['DOCUMENT_ROOT']; ?> <html> <head> <title>Częsci samochodowe Janka - wyniki zamówienia</title> </head> <body> <h1>Częsci samochodowe Tomka</h1> <h2>Wynik zamówienia</h2> <?php echo; $ilosc = 0; $ilosc = $iloscopon + $iloscoleju + $iloscswiec; if($ilosc == 0) { exit; } else { if ($iloscopon > 0) if ($iloscoleju > 0) if ($iloscswiec > 0) } $wartosc = 0.00; $wartosc = $iloscopon * CENAOPON + $iloscoleju * CENAOLEJU + $iloscswiec * CENASWIEC; $stawkavat = 0.22; //stawka vat wynosi 0.22% $wartosc = $wartosc * (1 + $stawkavat); $ciagwyjsciowy = $data. "\t" .$iloscopon. "opon \t" .$iloscoleju. "butelekoleju \t" .$iloscswiec. "swiec zapłonowych \t" .$wartosc. "PLN \t" .$adres. "\n"; //jak bedzie zapisywany plik if (!$wp) { echo '<p><strong>Państwa zamówienie nie może zostać przyjęte w tej chwili!'.'Proszę spróbować później!</strong></p></body></html>'; exit; } ?> </body> </html>
Szukałem w internecie, ale żadne rozwiązania takich błędów nie pomagały mi ;/
Korzystam z Krasnala, zainstalowany jest na domyślnej ścieżce, nic nie konfigurowałem/ zmieniałem.
Z góry dziękuję za pomoc
ps. wiem, że scrypt napisany bardzo chaotycznie, ale to mój pierwszy ;]