Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Otwieranie linku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
verona
Witam. To powiązanie do mojego poprzedniego tematu.

Jak w psp otworzyć stronę, a dokładnie stronę pobierania wrzuta? Np. mam taki link, który po otworzeniu pokazuje okno pobierania: http://seba922.wrzuta.pl/sr/f/7f0SaEAsLyV/...rk_-_new_divide (nie wiem co to za muzyka).

Jak automatycznie (po wykonaniu skryptu) otworzyć ten adres w php ze zmiennej? Najlepiej jakby to było same okno pobierania, bez nowej karty i bez wyłączania aktualnej strony.

Próbowałem z jakimiś fopen itp, ale otwierała się pusta strona i tyle.
Proszę o pomoc i pozdrawiam
seth-kk
a przyszlo ci do glowy ze zadaniem tego skryptu jest uniemozliwanie pobierania plikow w ten sposob?
jest sporo gotowych wtyczek do ff ktore sie tym zajmuja, crobienie tego w php pewnie sprowadzac sie bedzie do udawania przegladarki
verona
Eh to działa tak że naciskając button wysyłam zmienną z formularza do innego pliku php, który przetwarza link. To może da się jakoś zrobić że bez odświerzania, włączania nowej karty pod spodem wyświetli się adres, lub po naciśnięciu tego przycisku wróci z tego php przerobiony link i to java otworzy link?

Widziałem kod że otwiera sie storny za pomocą buttona javy, ale ja nim wysyłam zmienną :/
Spawnm
Zamykam.
Nie pomagamy w tego typu praktykach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.