Poniżej podaje skrypt który skończyłem wczoraj pisać i do dziś nie chce dobrze zadziałać.
Chodzi o to, że gdy nacisnę przycisk Akceptuj, akceptuje mi wszystkie rekordy (zminia wartosc kolumny TYP z "0" na "1" ), wpisuje w kazdy z nich to samo haslo, a gdy klikam usuń nic nie robi...
Nie wiem co robie nie tak - nie jestem orłem więc błagam o wyrozumiałość

Z góry dziękuje za pomoc!
<?php
include_once ("./db_config.php");
$zapytanie = "SELECT * FROM partnerzy WHERE typ = 0 ORDER BY data ASC";
if($rezultat)
{
{
echo " <fieldset><legend><b>Oczekujacy na weryfikacje </b></legend>"; echo " <table width=\"100%\" border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">"; echo " <td width=\"75\" align=\"left\" valign=\"top\" class=\"tresc_pomaranczGruba\">Imię i Nazwisko </td>"; echo " <td width=\"115\" align=\"left\" valign=\"top\"><span class=\"tresc_ciemna\">";
echo " </span><span class=\"tresc_ciemna\">";
echo " <td width=\"75\" align=\"left\" valign=\"top\" class=\"tresc_pomaranczGruba\">Specjalizacja:</td>"; echo " <td width=\"115\" align=\"left\" valign=\"top\"><span class=\"tresc_ciemna\">";
echo $row['specjalizacja'];
echo " <td width=\"75\" align=\"left\" valign=\"top\" class=\"tresc_pomaranczGruba\">Nr uprawnienia </td>"; echo " <td width=\"115\" align=\"left\" valign=\"top\"><span class=\"tresc_ciemna\">[ ";
echo $row['nr_uprawnienia'];
echo " <td width=\"75\" align=\"left\" valign=\"top\" class=\"tresc_pomaranczGruba\">eMail</td>"; echo " <td width=\"115\" align=\"left\" valign=\"top\"><span class=\"tresc_ciemna\">";
echo " <td width=\"75\" align=\"left\" valign=\"top\" class=\"tresc_pomaranczGruba\">Telefon kontaktowy: </td>"; echo " <td width=\"115\" align=\"left\" valign=\"top\"><span class=\"tresc_ciemna\">";
echo " <td width=\"75\" align=\"left\" valign=\"top\"> </td>"; echo " <td width=\"115\" align=\"left\" valign=\"top\"> </td>"; echo " <td colspan=\"2\" align=\"left\" valign=\"top\" class=\"tresc_ciemnaGruba\"><center>Hasło zostanie wygenerowane podczas akceptacji.</center></td>";
echo " <td colspan=\"4\" align=\"left\" valign=\"top\"><div align=\"center\">";
echo " <FORM METHOD=\"POST\"> ";
$dlugoscCiagu=8;
$znaki=array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','r','s','t','u','w','y','z','1','2','3','4','5','6','7','8','9','0'); do
{
$dCd.=$znaki[$los];
$i++;
}
while($i<=$dlugoscCiagu);
if(isset($_POST['weryfikacja'])){ echo '<INPUT TYPE="submit" name="weryfikacja" VALUE="Zaakceptowany" >'; $id = $row['id'];
$wynik = mysql_query("UPDATE partnerzy SET haslo='$dCd', typ=1 WHERE id=$id"); }
else echo'<INPUT TYPE="submit" name="weryfikacja" VALUE="Akceptuj" >';
if(isset($_POST['delete'])){ echo'<INPUT TYPE="submit" name="delete" VALUE="Usunięto!" >'; $wynik = mysql_query("DELETE FROM partnerzy WHERE id=$id LIMIT 1"); }
else
echo'<INPUT TYPE="submit" name="delete" VALUE="Usuń" width="200" >';
}
}
else
{
echo '<br /><br /><font color="#FF0000"><center>Nie mozna polaczyc sie z baza danych!.</center></font>'; }
?>