Witam,

Mam takie zapytanie
  1. <?php
  2. polacz_db();
  3.            mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
  4.            mysql_query("SET CHARACTER_SET_CLIENT=utf8");
  5.            mysql_query("SET CHARACTER_SET_RESULTS=utf8");
  6.            $wynik = mysql_query("SELECT * FROM $M_TABELA ORDER BY id_prezentu DESC") or die('Brak polączenia z bazą :(');
  7.            echo "SELECT * FROM $M_TABELA LEFT JOIN $M_TABELA2 ON $M_TABELA2.imie, $M_TABELA2.nazwisko ORDER BY id_prezentu DESC";
  8.                    if(mysql_num_rows($wynik) == 0)
  9.                        {
  10.                            echo '<tr><td class="ddane" >Brak danych w bazie :(</td></tr>';
  11.                        }
  12.                            else
  13.                                {
  14.                                    while(list($id_prezentu, $id_uzytkownika, $id_rezerwujacego, $skr_prezentu, $koszt, $szczegoly, $link, $mini_fotka, $rezerwacja, $realizacja, $typ_prezentu, $dt_dodania, $dt_realizacji) = mysql_fetch_array($wynik))
  15.                                        {
  16.                                            
  17.                                            $cnt++;
  18.                                            echo "<tr>";
  19.                                            echo "<td class=\"ddane\">".$cnt."</td>";
  20.                                            echo "<td class=\"ddane\">".$id_uzytkownika."</td>";
  21.                                            echo "<td class=\"ddane\">".$typ_prezentu."</td>";
  22.                                            echo "<td class=\"ddane\">".$skr_prezentu."</td>";
  23.                                            echo "<td class=\"ddane\">".$koszt."&nbsp;zł</td>";
  24.                                            echo "<td class=\"ddane\">".$id_prezentu."</td>";
  25.                                            echo "<td class=\"ddane\">R</td></tr>";
  26.                                        }
  27.    
  28.                                }
  29. ?>

Jak zrobić, żeby zamiast id_użytkownika, było wyświetlone jego imie i nazwisko.
Chodzi mi o to że teraz wyświetla mi się liczba 1, a zamiast tego chciałbym pobrać dane z tabeli users.
Czy warto użyć do tego JOIN czy macie inny sposób ?