Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eclipse
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
zzeus
Witam, korzystam z eclipse ganymede, czy istnieje wtyczka która obsługuje szablony smarty do tej wersji ? Wiem że do europy jest, ale do ganymede nie mogę znaleźć.

Pozdrawiam.
vokiel
Próbowałeś użyc tamtego pluginu z wersji europe?
cojack
Nie da rady zainstalować do innej versji. Po jakiego czorta Ci plugin do smartów? Żeby Ci {$zmienna} kolorował? O_O
zzeus
żeby mi nie oznaczał lini kodu jako zawierające błędy, w ten sposób łatwiej mi będzie zlokalizować te z prawdziwymi błędami
varez
podejrzewam ze i tak bedzie minimalny problem, bo przeciez jak nawalisz ifów, foreachów itd np tak:

Kod
<a href="http://onet.pl" class="{if $title="strona"}zolte{else}zielone{/if}{foreach from=$atrybuty item=$a} {$a}{foreachelse}lorem{/foreach}">Moja stronka</a>

to ciezko sie w tym odnaleźć. ale moze sie myle. ale w jakims ifie mozesz miec tez zamkniecie cudzyslowia czy tagu, i wtedy kod czasem bedzie poprawny, czasem nie.

ale przydalby sie i mi, dla durnego kolorowania {$zmienna} {if} {foreach} itp. - zeby bylo od razu widoczne, i najlepiej jakby je grupował jak to robi z klamrami w php, tagami w html itd., jak cos znajdziesz sam, to pochwal sie tutaj smile.gif
Ociu
Przenoszę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.