jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o PHP, mam natomiast do Was pytanie i prośbę.
Na sklepie www.surf4buy.pl po lewej stronie znajduje się menu z rożnymi kategoriami, w panelu mam możliwość dodania kolejnego pustego modułu - boxa i dodania w nim co zechcę.
Chcę wyciąć np. kategorię "Luminarc" i dodać ją (jej kod) do nowego kolejnego menu. Nie wiem natomiast co dokładnie przenieść, dużo tu parametrów etc.
Zerknijcie okiem poniżej, pomóżcie co i jak, proszę o napisanie jak dla żółtodzioba.
Zawartość box\menu.tpl:
<div class="modul modul2" style="margin-top: 10px"> <h3 style="margin-bottom:0px;"><span class="txt">{$smarty.const.BOX_MENU}</span></h3> <div class="clr"></div> <ul class="nav"> {if $menu_news} <li><a href="{$link->getNewsLink()}" title="{$menu_news}" {if $tab_linki==$menu_news} {/if}>{$menu_news} ({$menu_news_count})</a></li> {/if} {if $menu_promo} <li><a href="{$link->getPromotionsLink()}" title="{$menu_promo}" {if $tab_linki==$menu_promo} {/if}>{$menu_promo} ({$menu_promo_count})</a></li> {/if} </ul> <div class="clr"></div> </div> <h4 class="menu_bottom"></h4>
Zawartość box\menu_item.tpl:
{foreach from=$menu_items item=menu_item} <li><a href="{$menu_item.link}" {if $tab_linki==$menu_item.name} {/if}>{$menu_item.name} ({$menu_item.products})</a> </li> {if $menu_item.children} <li class="sub"><ul > </ul> <div class="clr"></div></li> {/if} {/foreach}
Dziękuję!