Chciałbym tam sobie dodawac produkty, ale nie gdzies do bazy tylko na czas pisania wiec wszysko przechowuje sobie w GETcie.
Może napiszę przykład:
$produkt_tytul = nazwa produktu $produkt_opis = jakis opis $produkt_cena = 200zl //wyswietlam sobie moj produkt czyli echo ' <div> Nazwa produktu to '.$produkt_tytul.'<br /> Opis to '.$produkt_opis.', Cena '.$produkt_cena.' </div> ';
To jest moj tak jakby szablon dla produktu pierwszego i nigdy nie wiem ile bede chcial stworzyc produktow, dlatego chcialbym stworzyc przycisk "dodaj nowy produkt" jak w ktory klikne to pojawią mi się nowe inputy (puste pola) w ktore bede dodac produkt i nie chce zeby te pola znikaly na czas pisania musza zostac i to co w nich wpisane.
Jak to wykonac ? Moglbym zrobic recznie np. 4 produkty zawsze by bylo trzeba dodac i bym nazwal
$produkt_tytul_02 = nazwa produktu $produkt_opis_02 = jakis opis $produkt_cena_02 = 200zl
itd. ale chcialbym aby po kliknieciu w przycisk dodawaly sie tak jakby nowe zmienne czy jakos innaczej - nie mam pojecia jak to wykonac nigdy czegos takiego nie robilem - jakies podpowiedzi - nakierowania ?
Z góry dziekuje i pozdrawiam