Hmmm, nie wiem za bardzo o co chodzi, jestem początkującym webmasterem

Ale wydaje mi się, że rozwiązanie może być prostsze... Postaram się wytłumaczyć to jeszcze raz.
Czytnik RSS ma kilka plików podzielonych na odpowiednie katalogi typu include/class/style/ itp. Pliki te uploadowałem zgodnie z katalogami na mój serwer. Jako, że 'strona główna' czytnika RSS nazywa się index.php, a moja strona ma już oczywiście plik o takiej nazwie, więc utworzyłem oddzielny katalog i uploadowałem sam index.php do rss/index.php. Oczywiście także na każdej podstronie, w której znajduje się jakieś odniesienie do pliku index.php również zmieniłem ścieżkę na rss/index.php
Pozostała sprawa 'przekliknięcia' z menu głównego mojej strony (dla przypomnienia www.kibicujmy.net) tak, aby rssy wyświetlały się w odpowiednim miejscu. Nazwałem to testowe.php oraz testowe.tpl (template). Mój plik testowe.tpl przedstawia się następująco.:
{include file='header.tpl'}
{include_php file="rss/index.php"}
{include file='footer.tpl'}
Teraz jeżeli klikam w głównym menu przycisk 'test' (docelowo RSS) wyświetla mi się teoretycznie wszystko OK. Rozwijane menu z kanałami RSS do wyboru, jednak po kliknięciu 'wczytaj' zostaję przeniesiony na stronę główną...