Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Upload dużych plików
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
slewhut
Witam!

Zrobiłem już upload plików. Wszystko niby pięknie, a jednak nie mogę uploadować dużych plików.
Korzystam z hostingu cal.pl.
Oczywiście czytałem już w necie, że trzeba zmienić php.ini, no i zmieniłem czasy wykonywania i wielkości.
Php.ini do wglądu:

Php.ini

Wgrywanie plików przerywa się po pewnym czasie komunikatem przeglądarki o zerwanym połączeniu.
Odpaliłem też testowy skrypt, który ma działać w nieskończoność (przy założeniu max_execution_time = 0) no i skrypt podziałał 250sekund.

Proszę o wyrozumiałość! Pozdrawiam
flashdev
Plików o objętości powyżej 64M?

Cytat
post_max_size 64M
slewhut
Max wysyłam 10MB później przerywa, ale bo mam dobre łącze. Ludzie którzy mają kiepskie łącze max wysyłają 200KB. Wysyłanie działa kilka minut, później się przerywa.
fander
upload_max_filesize
post_max_size
max_execution_time
max_input_time
slewhut
upload_max_filesize = 32M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 0
max_input_time = 0

tak mam ustawione. Juz pisalem ze to zmienialem. Nawet dalem link do php.ini. Polaczenie jest przerywane przez serwer po okolo 250 sekundach. Moze to jakis odgorny limit oprocz php.ini ? Moze cos w Apache'u?
redelek
W Apache masz coś takiego
Timeout 300
KeepAlive On

Ja mam to u siebie w /etc/apache2/apache2.conf

Może tym się pobaw
slewhut
Hmmmm... To jest płatny hosting więc chyba nie dobiore sie do ustawien Apache.... Jakis pomycl?

Ustawienia serwera sa:
Timeout 120
KeepAlive On

I co Wy na to?? Moj mega upload nie ma prawa dzialac na takich ustawieniach?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.