Jako, że moje portfolio świeci pustkami i brak tam projektów które zadowoliłyby potencjalnych pracodawców, lub, co też dostaje w odpowiedzi, jest ich mało, poszukuję zleceń, darmowych, płatnych, drobnych i większych. Jestem studentem I roku informatyki.

Jeśli prowadzisz jakiś serwis, który musi być rozbudowany o dodatkowe funkcjonalności, jeśli chcesz stworzyć serwis, jeśli potrzebna Ci pomoc przy przeróbce stworzonej przez innego programistę strony lub skryptu - PISZ DO MNIE.

Ważne:
Oczywiście proszę o sensowne propozycje, nie mam zamiaru tworzyć dla 13-latków drugiej naszej-klasy lub innego portalu z którego miałbym jakieś kosmiczne, potencjalne zyski. Wiem, że są osoby szukające programistów do małych zleceń, a zależy mi na zapełnieniu mojego portfolio.

To moje GG: 8831710
To mój email: cypherq[at]gmail[dot]com

Zanim napiszesz, zastanów się po co piszesz, co chcesz konkretnie, przywitaj się, jestem zdesperowany, ale oczekuję kultury winksmiley.jpg

Pokrótce, co potrafię:
  • pisać w PHP5
  • ponadto pisać obiektowo
  • znam wzorce
  • świetnie posługuję się frameworkiem KohanaPHP
  • oraz klasami Zend Framework'a
  • umiem korzystać z jQuery
  • znam język HTML i XHTML, potrafię przerabiać stworzone w nich szablony
  • tak samo jak i CSS
  • znam standardy, piszę strony które przechodzą przez test walidatora

Ponadto całe życie korzystałem z MySQL'a a przez ostatnie dwa lata z PostgreSQL. Korzystam z PDO.
Moim nieszczęściem jest jedynie to, że nie potrafię, nie mam okazji, potwierdzić i udowodnić, że faktycznie posiadam w/w umiejętności.
Być może o czymś zapomniałem, jeśli brakuje Ci tutaj czegoś oczekiwanego przez Ciebie - napisz, może umknęło mi.

Pozdrawiam, cypherq.