Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]Program do PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Larges
Witam, pisałem w eclipse i zend studio 5.51.
Zend fajnie koloruje składnię ale nie jest jak eclipse - darmowy winksmiley.jpg
Zostało mi kilka dni do korzystania z niego i niestety stale ich ubywa biggrin.gif.

Czy w eclipse można bezpośrednio pracować na plikach na serwerze jak na zendzie? To jest największą dotychczasową moją niewygodą...
Temat był jeden w Google ale dawny i przeszedł w inny.

Może polecacie jakiś inny program który byłby wygodny niemal jak zend? winksmiley.jpg

Dzięki za pomoc.
MateuszS
Notepad++ jest idealny. Praktycznie sam pisze za ciebie ;] Idealna kolorystyka (jak chcesz sam zmieniasz kolory), zero zbędnych menu po bokach, możliwość pracy w full screenie (full czyli nawet nie widać paska start, maxymalny obszar roboczy), obsługa wszystkich popularnych języków, po polsku oczywiście i wiele wiele więcej.

POBIERZ
Rookie
Co do darmowych to się zgodzę z poprzednikiem, notepad++, jednak ja korzystam z niedrogiego pajączka pro, też można dowolnie zmieniać kolorystykę składni, ale nawet nie trzeba domyślne ustawienia są świetne. W pajączku pro można pracować na plikach umieszczonych już na serwerze, nie wiem czy w wersji standard też można ale chyba nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.