Wyskakują mi również komunikaty takie jak "Undefined index: nazwafirmy , czy Undefined index: NIP "
Również prosił bym o pomoc przy odpowiednim zakomentowaniu zapytania:
$queryA = "UPDATE uzytkownicy SET nazwafirmy='".$nazwafirmy."' and NIP='".$NIP."' where login=

I już ostatnie pytanie. Co wpisywać na kolejnych plikach php aby uzytkownicy tylko zalogowani mogli je odczytywać...
ps. W miejscach gdzie wyskakuje mi błąd zakomentowałem i opisałem błąd na kodzie po niżej...
Dziękuję z góry za wszelką pomoc...

<?php switch($action) { case 'error': break; case 'logout': break; default: } $salt = '1234'; $_SESSION['login'] = $_POST['login']; $_SESSION['haslo'] = $_POST['haslo']; $nazwafirmy=$_POST['nazwafirmy']; // tutaj wyswietla mi bląd Undefined index: nazwafirmy $NIP=$_POST['NIP']; // tutaj wyswietla mi bląd Undefined index: NIP $haslo = hash('sha1', $_SESSION['haslo'].$salt); $query = mysql_query("SELECT login, haslo, nazwafirmy, NIP FROM uzytkownicy WHERE login = '" . mysql_escape_string($_SESSION['login']) . "' AND haslo = '". mysql_escape_string($_SESSION['haslo']) . "'"); $queryA = "UPDATE uzytkownicy SET nazwafirmy='".$nazwafirmy."' and NIP='".$NIP."' where login=? ? ? ?"; // prosze o pomoc w okresleniu where tak aby mozna bylo zmienic dane zalogowanego uzytkownika echo ' <input type="submit" value="Zmień"/>'; // Klikajac wylogowuje mnie a nie zmienia... jak to rozgraniczyc } else { } ?>