Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję programistów PHP ( Zend/Symphony )
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
northon
Witam serdecznie,

Chciałbym podjąć trwałą, zdalną współpracę z doświadczonym programistą PHP5 OOP. Osoba byłaby odpowiedzialna za stworzenie bazowego autorskiego systemu CMS, oraz jego rozwój.

Oferujemy :

- Praca zdalną, z nielimitowanym czasem pracy
- Rozliczamy się cotygodniowo ze stworzenia danej części kodu
- Ciekawe zarobki
- Możliwość dalszego rozwoju oraz udziału równolegle w kilku projektach ( dla osób zainteresowanych )
- Atrakcyjne wynagrodzenie

Wymagania:

- Co najmniej 2 letnie doświadczenie w programowaniu w PHP z użyciem danej biblioteki ( Zend/Symphony )
- Doświadczenie w pracy przy dużych projektach
- Znajomość zagadnień systemów typu CMS
- Dobra znajomość SQL, optymalizacji zapytań, modularnego systemu budowy aplikacji

Jeśli jesteś zdolnym i doświadczonym programistą PHP - dajemy Ci możliwość zarobienia atrakcyjnych pieniędzy bez wymagania pracy w godzinach 9-17, w nielimitowanym czasie, u siebie w domu.

Zainteresowanych prosimy o kontakt z opisem dotychczasowego doświadczenia w programowaniu:

email: praca@sobre.pl
vtuner
Cytat(northon @ 30.11.2009, 17:15:01 ) *
(...) Osoba byłaby odpowiedzialna za stworzenie bazowego autorskiego systemu CMS, oraz jego rozwój.

Wymagania:

(...) doświadczenie w programowaniu w PHP z użyciem danej biblioteki ( Zend/Symphony ) (...)

To autorski, czy oparty na Zend/Symfony?

Coś tu chyba jest nie tak...
bim2
A nie może być autorski i oparty na?
vokiel
Zend/Symphony (pewnie Symfony) to framework, zbiór bibliotek a nie jedna (jakby to sugerowało ogłoszenie) biblioteka.

editDown:
@bim2 no to jest oczywiste, odpowiadałem do pierwszego posta, nie do Twojego winksmiley.jpg
bim2
Ja wiem co to jest Symfony i Zend, chodzi mi o to, że to są tylko narzędzia. Przecież jak stworzysz stronę opartą na Zend/Symfony to strona może nadal być okreslana mianem "pracującej na autorskim CMSie", bo CMS to system zarządzania treścią, nie silnik strony.
smile.gif
vtuner
Tak, ale w ogłoszeniu nie jest nic napisane, że CMS oparty jest na Zend/Symfony. To możemy się tylko domyślać. Dlatego też na podstawie tego ogłoszenia dosyć dziwnym jest wymaganie takiego doświadczenia.
Grzyw
Cytat(vtuner @ 30.11.2009, 21:53:54 ) *
Tak, ale w ogłoszeniu nie jest nic napisane, że CMS oparty jest na Zend/Symfony. To możemy się tylko domyślać. Dlatego też na podstawie tego ogłoszenia dosyć dziwnym jest wymaganie takiego doświadczenia.

Przecież CMS to jest określenie opisujące funkcjonalność systemu, czym zupełnie innym są wykorzystywane biblioteki kodu. Jedno z drugim funkcjonuje na zupełnie różnych płaszczyznach. Coś autorskiego opartego na Symfony czy Zend, zupełnie normalnie brzmi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.