Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdrada
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
KrzysiekKCN
Witajcie, zgłaszam się do was z krzykiem o pomoc. Moja żona od jakiegoś czasu non stop przesiaduje na pewnym portalu "NetLog" Umawia się z jakimiś facetami, okłamuje mnie i wydaje mi się że mnie zdradza. Znajomi z pewnej firmy namierzyli telefon mojej żony ich wynikiem była "USTKA" a chwilę potem dzwoniąc do niej powiedziała że jest w Szczecinie. Mam dużo powodów żeby ją podejrzewać. Czy jest jakiś sposób na podejrzenie jej rozmów na komputerze? Zakupiłem kurs hakingu ale nie rozumiem połowy rzeczy w nim zawartych. Dla mnie to czarna magia.
Bardzo bym prosił o pomoc.
I proszę o nie traktowanie tego jako jakiegoś żartu, jak nie musisz to się nie wypowiadaj.
Pozdrawiam JAREK.

P.S Pisze z konta kumpla.
nasty
A tego to jeszcze nie było, hehe winksmiley.jpg
skowron-line
Widać że nie myślisz racjonalnie. Najprostszym sposobem jest zarejestrować się na tym serwisie i zacząć podrywać własną żonę ( czy to było aż tak trudne ? ). Albo poproś kolegę jakiegoś kogoś kogo ona nie zna.

Lub zainstaluj na kompie ultravnc i zostaw kompa włączonego i powiedz żonie że coś się tam ściąga żeby nie wyłączała a sam z innego kompa patrz co ona robi, lub nagraj zrzut ekranu.
wookieb
A ja znam jeszcze prostsze rozwiązanie. Pogadaj z nią. Jak będzie się peszyć bądź wściekać to znasz odpowiedź na pytanie czy Cię zdradza, czy Cię kocha. W przeciwnym wypadku porozmawia szczerze i wszystko wyjaśni. Simple?

A tak w ogóle to się nadaje na screen do joemonstera smile.gif
webdice
Dodaj wpis do pliku HOSTS niech adres tamtej strony prowadzi na to forum, mi się już nią zajmiemy. Możesz jeszcze przegryść kabel od internetu.
Cypherq
Namierzyłeś jej telefon? blinksmiley.gif
Zakładając, że to nie jest kit, to chciało Ci sie ją namierzać zamiast poważnie z nią porozmawiać? Weź ją przyciśnij po prostu i zagadaj o co chodzi. Ja bym w życiu nie prosił o radę na forum. A już na pewno nie robiłbym takich podchodów. Nie możesz zresztą przejrzeć po prostu jej konta? Nie zapamiętuje hasła? Nic? Masz bardzo informatyczną i przebiegłą żonę w takim razie. Albo kręcisz coś.
patryczakowy
Ja bym się tam od razu rozwiódł na h..... po co mi baba do której nie mam zaufania exclamation.gif
Więc jak jutro wyjdzie wymień zamki spuść psy a walizki za płot smile.gif
batman
Cytat(wookieb @ 27.12.2009, 11:47:48 ) *
A ja znam jeszcze prostsze rozwiązanie. Pogadaj z nią.
Nie ma lepszej rady.

Temat zamykam z dwóch powodów. Po pierwsze nijak się to ma do tematyki forum, po drugie zdecydowana większość osób, które Ci odpiszą ma mleko pod nosem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.