Mam taki problem...
Po napisaniu pliku z logowaniem pojawiają mi się błędu
(Jeszcze przed chwilą te logowanie działało z tymi błędami, teraz już padło zupełnie)
Czy ktoś może mi pomóc

plik logowanies.php
<?php include 'funkcje.php'; polacz(); if($login ==''.$dane['login'].'' && $haslo ==''.$dane['haslo'].'') { $_SESSION['admin']='ok'; $_SESSION['login']=''.$dane['login'].''; } } { echo' <form action="logowaniea.php" method="POST"> Login:<input type="text" name="login"><br/> Haslo:<input type="password" name="pass"><br/> <input type="submit" name="submit" value="Loguj"> <h1><a href="index.html">POWROT</a></h1> </form>'; } { if($_GET['p']=='wyloguj') { } } ?>
plik funkcje.php
<?php /* Dane bazy danych: Adres bazy danych: localhost Nazwa bazy danych: baza Użytkownik: root Hasło: */ // Zmienna reprezentujaca polaczenie z bazą danych $conn = 0; function polacz() { // Polaczenie z bazą danych MySQL // Łączenie z baza danych // Wybor bazy danych }; function rozlacz() { // Rozłączenie z baza danych }; // Komunikat function komunikat($napis, $kolor) { "$napis". "</H1></CENTER>"; }; ?>
a o to i błędy...
Notice: Undefined index: login in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 6
Notice: Undefined index: pass in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 7
Notice: Undefined index: admin in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 20
Notice: Undefined index: p in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 20
Notice: Undefined index: admin in C:\Program Files\Wamp\www\logowaniea.php on line 31
Z góry dzięki za info (siedzę nad tym cały dzień i zaczyna mnie to wkurzać