Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SQL] Ankieta (praca licencjacka)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tomasz.tomczyk
Hej,
Studiuje informatyke na 3cim roku na University of Bedfordshire i w ramach raportu nt. naszej pracy licencjackiej mamy zrobic ankiete co do tegoz projektu i dowiedziec sie co by klientela chciala:)

Moj ambitny projekt to 'narzedzie' do nauki SQL, w formie strony. Cos w rodzaju phpMyAdmin ale publiczne, mozliwe ze z 'lekcjami' i peer to peer feedback.

Wypelnienie tej ankiety nie powinno zabrac wiecej niz 3-5 min i bede bardzo wdzieczny:)

http://surveys.polldaddy.com/s/2BFEC0A176DB7BD1/
livinghatret

Jak ja uwielbiam ankiety smile.gif

Pytania są tak mało precyzyjne, że np. w odpowiedzi na: "How important is interface to you? - simple registration, fast processing of input, ease of use" nie wiem co zaznaczyc, gdy mam na myśli taką odpowiedź: rejestracja może byc skomplikowana, byle potem było szybko i z intuicyjnym interfejsem.
tomasz.tomczyk
Coz, zgadzam sie z Toba - ale niestety to jest narzucony sposob zrobienia raportu / pracy, zrobilismy research i porownanie dostepnych produktow i na podstawie tego mamy wlasnie zbudowac ankiete i zobaczyc na czym powinnismy sie skupic podczas developmentu. Przyznam tez szczerze, ze nigdy ankiet nie robilem i pytania nie sa zbyt genialne, ale dziekuje za poswiecenie czasu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.