Witam Mam taki problem. z ktorym nie bardzo potrafie sobie poradzic. Chodzi glownie o buforowanie wyjscia w php i naglowki. Mam sobie index.php, na jego poczatku umieszczam ob_start() Index zawiera naglowek (kod html). srodek podmieniany dynamicznie instrukcja switch na koniec stopka ponownie html. Na jednej z podstron mam linki, po wybraniu ktorych generowany jest plik pdf przy pomocy klasy tcpdf. Przed wywolaniem klasy wykonuje ob_end_clean(); gdyz inaczej klasa zglasza blad (wyslano juz naglowki) Tak na marginesie - czy jest jakis inny sposob nadpisywania /"niszczenia" naglowkow (poza header_remowe).
Ob_end_clean - zalatwia sprawe naglowkow. Wracajac do sedna sprawa wszystko bylo by ok, bo pliczek pdf sie generuje, pojawia sie okienko w przegladarce (zapisac, otworzyc itd), gdyby nie to, ze gdy wybiore anuluj i szubciutko klikam na kolejnego linka strona "wywala sie" W oknie przegladarki widac czyste dane nieprzetworzona stopke (kilka linii w html) + zawartosc pliku pdf - wiadomo krzaki. Jesli miedzy kolejnymi kliknieciami odczakam z 5 sek, kolejny plik generuje sie ok - ale musze odczekac. Gdy natomiast usune stopke, moge klikac bardzo szybko w kolejne linki generujace kolejne pliki pdf i nic takiego sie nie dzieje. W czym rzecz? Jak wyswietlic stopke i jednoczesnie nie dopuscic do pojawiania sie "czystych danych" w oknie przegladarki?