Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wysyłanie wiadomości Gadu-Gadu poprzez [url] w BBCode
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Majdan
Prosiłbym o dodanie do BBCode obsługę wysyłania wiadomości Gadu-Gadu poprzez link.
Czyli:
Cytat

Przydałoby się. :wink:
seaquest
jestem przeciwko, format gg obsluguje poki co tylko IE, a poza tym po co ten mod :?: od czego jest PW :?:
Majdan
PW, to co innego niż Gadu-Gadu.
Ja mam na opisie mój numer Gadu-Gadu. Jeżeli ktoś chce coś do mnie napisać przez ten komunikator musi bawić sie z kopiowaniem i wklejaniem numeru. Gdyby był ten mod, to wystarczyłoby raz kliknąć. Byłoby szybciej. :idea:

PS. Ja tylko proponuję.
MarcinJarek
Ja tam jestem za Majdanem.Popieram i to by sie przydalo!
DeyV
Cytat
PS. Ja tylko proponuję.

Po to jest forum Opinie, by mymieniać się zwoimi opiniami... smile.gif
I nie ma tu równych i równiejszych. Tj. każde zdanie jest tyle samo warte. Co najwyżej decyzję podejmują Ci, którzy później mają to robić winksmiley.jpg
Dlatego nie ma potrzeby, byś się tłumaczył, albo czuł winny z tego powodu, że ktoś inny uważa inaczej smile.gif

A ja np. uważam, że warto by było dodać funkcję, pozwalającą na podanie włąsnego numeru gg, tak jak np. jabbera.
I pokazywanie słoneczka, lub czegoś tam w tym stylu, może być na takiej zasadzie, jak tu podano.
Majdan
DeyV, OK. :wink:
kubatron
Także jestem na nie, bo to nie ma sensu, czy nie lepiej wysłać PW o podanie gg użytkownika??
scanner
Jabber bedzie niedlugo.
GG tez.
oraz ICQ i tlen.

seaquest - przyjrzyj sie temu co robisz - pare kosmetycznych poprawek i z glowy smile.gif
seaquest
scanner: wiem ze taki mod bedzie, mimo ze na razie jest zle zrobiony.... ale ok ;-) zrobie tego moda dokonca
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.