Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Spolszczenie Skryptu, Legalne?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
damekr
Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie ostatnio z nadmiaru wolnego czasu przetłumaczyłem na polski darmowy skrypt z tej stronki http://www.avscripts.net/avarcade/ . I teraz mam pytanie czy sprzedanie tego spolszczenia zaznaczam spolszczenia skryptu będzie legalne? Jest ono w pełni mojego autorstwa.

Pozdrawiam damekr
ucho
Dlaczego się nie spytasz po prostu autora skryptu? Biorąc pod uwagę jak wyglądała sytuacja w przypadku napisów do filmów to już sama dystrybucja tłumaczenia jest nielegalna nie mówiąc o jego sprzedawaniu.
damekr
Rozumiem zaraz napisza do autora meila;)
darko
Cytat
TERMS OF USE:
You may not distribute any files from AV Arcade in any form
You may not distribute any AV Arcade code anywhere apart from forum.avscripts.net
You may only remove copyrights if you have purchased copyright removal
You may use this script on as many sites as you wish
AV Arcade is offered without warranty and AV Scripts holds no liability for damage caused by the script

[za:] /avarcade-v42/New Install.rtf

damekr
Ano to troszkę niezbyt;( A już nie spamując mam pytanie ma ktoś jakiś skrypt całkowicie darmowy?
matiszon
Czy ty liczysz na to ze weźmiesz darmowy skrypt php przerobisz go i sprzedasz ? blink.gif
damekr
Tzn mi chodzi o samo spolszczenie nie modyfikacje w zakresie kodu php;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.