Zacznę od kodu - wyszukiwarka :
if ($_GET['bdw1']=='2'){ $start = $_GET['start']; $na_stronie = 3; if ($start==0){$start=0;} function prepare_string($string) { $string = $_GET['szukaj']; $wykonaj =mysql_query("SELECT lokalizacja, tytul, id, opis FROM do500 WHERE match(Lokalizacja, opis) AGAINST('*$string*' IN BOOLEAN MODE) ORDER BY lokalizacja "); $query = "SELECT lokalizacja, tytul, id, opis FROM do500 WHERE match(Lokalizacja, opis) AGAINST('*$string*' IN BOOLEAN MODE) order by lokalizacja desc LIMIT ".($start).",".$na_stronie.""; { echo" <tr valign=\"top\"><td> <a href=\"oferta.php?wysz=".$row['id']."\">".$row['lokalizacja']."</a>, ".$row['tytul']."</font></td><font size=\"-1\" face=\"arial, helvetica\"><td> <a href=\"oferta.php?wysz=".$row['id']." \"> opis</a> </font></td></tr> "; } if($znaleziono>$na_stronie) { for($i=0; $i<ceil($znaleziono/$na_stronie); $i++) } } }
wynik wyskakuje - wyświetla mi numery stron 1 2 3 itd..ale gdy wcisnę przejście na drugą stronę z wynikami to wypada mi komunikat że nie wpisałem danych w formularzu - czyli nie przenosi mi danych. Jak przerobić ten kody by wszystko działało? Domyślam się że coś w tej linijce :

Wiem że można próbować za pomocą sesji..ale też z getem powinno działać? Chyba że jest jakiś błąd wyżej?
Pozdr!