Witam, poszukuję pracy zdalnej. Zależało by mi aby praca ta była na dłuższy okres niż tylko 1 projekt.
Umiejętności:
- Programowanie obiektowe, projektowanie i analiza kodu
- Język PHP, JavaScript, Ajax
- Znajomość PDO
- Znajomość ADODB
- Znajomość systemu CMS Made Simple
- Bazy danych: projektowanie baz, tworzenie aplikacji przy użyciu języka SQL
- Znajomość framework – ów: jQuery, Kohanaphp
- Znajomość systemu szablonów Smarty
- Podstawowa znajomość Adobe Photoshop
- Znajomość systemu kontroli wersji SVN
- Systemy operacyjne: Windows XP, Linux
Kontakt:
gg: 13853379
mail: ariel1206@vp.pl
darko
3.03.2010, 01:38:40
Ile chciałbyś zarabiać/m-c ?
Kwota jaką chciał bym zarabiać to przedział między 1500 - 2500 zł.
Czyżby nikt nie potrzebował programisty do współpracy zdalnej
kusiu
7.03.2010, 14:26:29
Cytat(darko @ 3.03.2010, 01:38:40 )

Ile chciałbyś zarabiać/m-c ?
Głupie pytanie. A Ty ile chciałbyś zarabiać ?
batman
7.03.2010, 14:43:45
Cytat(kusiu @ 7.03.2010, 14:26:29 )

Głupie pytanie. A Ty ile chciałbyś zarabiać ?
Głupi to jest Twój komentarz. Pytaniem o zarobki można bardzo szybko ocenić kandydata. Kwota i jej uzasadnienie pozwalają określić, czy kandydat potrafi sam siebie ocenić oraz czy zna realia rynku.
Cypherq
7.03.2010, 19:32:59
A jaki to ma związek z jego umiejętnościami po których mimo wszystko powinno się oceniać najbardziej?
darko
7.03.2010, 19:38:24
Panowie... pytałem z ciekawości, niezobowiązująco i żeby samemu się zorientować. Autor tematu chciał odpowiedzieć - udzielił odpowiedzi. Jeśli nie chciałby z jakiegoś powodu - to by nie odpowiedział. Prosta sprawa. Cypherq teoretycznie związek jest taki, że nawet jeśli wysokie umiejętności zostają pozytywnie zweryfikowane przez potencjalnego pracodawcę, to - jeśli oczekiwania płacowe są zbyt wysokie - strony mogą się po prostu nie dogadać. Czy tak trudno to zauważyć? kusiu - i tak odpowiesz potencjalnemu pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej? Sytuacja czysto hipotetyczna, pracodawcą nie jestem, ale jak poszukiwałem pracy - pytanie o oczekiwania finansowe było jednym z podstawowych i obowiązkowych pytań, które zawsze gdzieś tam się pojawiało na takiej rozmowie. Co w tym głupiego? Może Ty widzisz głupotę tego pytania - ja nie widzę. Poza tym, to ile ja bym chciał zarabiać (a zarabiam) nie ma tu nic do rzeczy. W ogóle czy to dla kogoś, kto szuka pracy - informacja o oczekiwania jest jakąś tajemnicą? No ludzie... bez przesady.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.