i zrobiłem tak, że:
w DIV main, mam:
} else {
i działa tylko wtedy gdy sesja już istnieje, jesli natomiast musze sie logowac, to po zalogowaniu ciągle mam tekt ze musze sie zalogowac by widziec zawartosc.
a kod logowania mam w DIV'ie panel, jest taki :
} else { $login=$_POST['username']; $pass=$_POST['password']; $query = "SELECT email, pass FROM users WHERE email='$login ' AND pass='$pass'"; $_SESSION['user_logged'] = $login; $_SESSION['user_password'] = $pass; } else { <p class="incorrect">Incorrect User or Password!</p> <form action="login.php" method="POST"> <p>nazwa usera: <input type="text" name="username"></p><br> <p>passwordzik: <input type="password" name="password"></p><br> <p class="floatright"><input name="submit" type="image" src="pic/enter.gif" value="Submit"></p> </form> } } else { <form action="login.php" method="POST"> <p>nazwa usera: <input type="text" name="username"></p><br> <p>passwordzik: <input type="password" name="password"></p><br> <p class="floatright"><input type="image" name="submit" src="pic/enter.gif" value="Login"></p> </form>
i ten akurat dziala OK, po zalogwaniu mam to okienko ze jestem zalogowany, i moge sie wylogowac.
wiec co musze dodać, aby po logowaniu w main, tez byla zmiana.