Mam około 100 stron na darmowym CMS wordpress smile.gif W związku z tym marzy mi się napisanie czegoś na kształt centralnego systemu zarządzania moimi wordpressami. System ten powinien mieć zaimplementowane następujące funkcjonalności:

- masowe pisanie postów i komentarzy z możliwością dodania do dowolnej ilości stron
- masowe usuwanie postów i komentarzy
- masowe usuwanie i dodawanie linków do dowolnej ilości stron
- mieszarkę na zasadzie synonimizera i zamieniania kolejności zdań

Być może wprowadziłbym także te funkcjonalności (ale to już niekoniecznie):
- dynamiczne alokowanie linków w tekście, działałoby to na zasadzie umieszczania w bazie lub pliku: słowo klucz-adres linka, przy czym klika słów kluczy mogłoby pasować do tego samego linka i vice versa

Całość systemu powinna być zarządzana z panelu admina, gdzie pisałoby się posta/komentarz i miało dostęp do wprowadzenia i usunięcia komentarzy, postów, linków ze dowolnej ilości stron. Podczas pisania posta można by go było przepuścić przez mieszarkę tworząc X różnych postów i umieszczając je na Y stronach.

Mój pomysł jest taki:
- najpierw utworzyć centralny panel admina
- wprowadzić tam adresy loginów i haseł do bazy ze stron jakie posiadam (wszystkie te dane mogą być pobrane z bazy)
- zaimplementować odpowiednie funkcjonalności
W ostatnim punkcie pojawia się jednak problem bo nie wiem jak miałbym odczytać dane ze 100 baz i je wyświetlać/zmienić.

Wie ktoś z Was jak to rozwiązać?