Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Szkoła pływania
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
1010
Hej,

powiedzcie co według was należałoby tam jeszcze poprawić:

http://kalinowski.prohost.pl/plaszczka/1/
kipero
Popracowałbym jeszcze trochę nad logo. Ogólnie jest w porządku - wszystko czytelne, bez wodotrysków, ale logo psuje całość.
frytek92
Nie mam większych zastrzeżeń dołączam sie żebyś popracował nad logo i gardienem u góry za bardzo jasny. Menu jest niezłe ale usunął bym ten czarny pasek odzielajacy Menu a odnośniki.

To na tyle smile.gif
strife
Layout wygląda bardzo prosto, na pewno dużym plusem jest tutaj przejrzystość, wszystko jest czytelne i na swoim miejscu. Samo logo, płaszczka jest bardzo fajna i przykuwa uwagę, jedynie sam napis obok tej grafiki, wydaje mi się że należało by odrobinę podpicować. Dodatkowo myślę, że fajnie by było motyw z tymi kółkami w tle przenieść też w inne miejsce, mogło by z tego wyjść coś ciekawego.

Nie wiem czemu, ale nie pasują mi cienie, które są użyte, w samym boxie z głównym content'em. I jeszcze doczepił bym się do tego boksu "Obozy młodzieżowe" - to jest tylko nagłówek kolejnego menu, czy link? - jeżeli ma to działać na zasadzie takiego małego banerka można by się pokusić o to, aby go bardziej uwidocznić, że rzeczywiście mogę tam kliknąć.

I generalnie to tyle podoba mi się, ale jednak brakuje mi czegoś, sugeruję się tutaj trochę tym, że oceniam grafikę z perspektywy już widzianych np. w takich serwisach jak templatemonster (np. [1] | [2]). Nie mniej jednak i bez poprawek będzie dobrze smile.gif

Pozdrawiam.
DiH
Pogrub: Szkoła płaszczka -> O naszej szkole. Może zamiast -> zastosuj »?

Mała uwaga: Made by <Autor> nie brzmi zbyt profesjonalnie. Może choćby Design: <Autor>?

W menu mała niekonsekwencja kształtów i kolorów. Pod niebieskim prostokątem jest sobie ten zaokrąglony border, ale oprócz tego, że jest jakoś nienaturalnie przycięty, to w ogóle nie widać sensu umieszczenia go tam.

Pozytywnie.

P. S. Płaszczka ma zeza? biggrin.gif

Pozdrawiam
thomson89
Gradient w logo trochę za jasny.

Krecha pod logo zbyt wyrazista, powinna oddzielać stronę, ale "ciszej".

Ogólnie to spoko: bardzo ładny lay.
mkdes
Płaszczka nie kojarzy się przyjaźnie. Pomyśl jak obrócić złego w dobrego. Płaszczka musi być przyjazna, kumpel dzieciaków a nie jadowite stworzenie. Zobacz jak zrobiłem smoczka, smok zły, smoczek dobry www.smoczajama.opole.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.