Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: błąd kodowania zawartości
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
czachor
Witam,

czy oprócz mnie ma ktoś problem z wchodzeniem na forum? Z domu nie mogę się dostać - pojawia się błąd:
Wiem, że przyczyną jest włączona kompresja gzip po stronie serwera (zdiagnozowane po testach na prywatnym forum, potwierdzone na różnych forach), ale nie mam pojęcia, czemu żadna przeglądarka nie daje sobie z tym rady. Wie ktoś, w czym może być problem?

Aha, czyszczenie cache'u i cookies nie pomaga.
kwiateusz
jak dotąd nikt nie zgłaszał takiego problemu, firefox raczej nie ma problemow z kompresja gzip...
axwell
Od niedawna mam ten sam problem, Firefox nie wyświetli forum :/ musze robić to przez Operę

gigzorr
Cytat(axwell @ 8.04.2010, 19:28:21 ) *
Od niedawna mam ten sam problem, Firefox nie wyświetli forum :/ musze robić to przez Operę

Ja używam Firefoxa i wszystko jest w najlepszym porządku.
kwiateusz
no własnie ja tez próbowałem ile sie da i nie umiem błędu powtórzyc, moze to jakis dodatek?

a nie macie jakiegos serwera proxy/cache po drodze? bo znalazłem tylko taka informacje że niektóre wersje squida robią takie problemy...
sf
Problem występuje rzeczywiście gdy ma się włączone proxy i to już od bardzo dawna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.