Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jaki hosting pod "filmy online" i Zend ?
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
zbyneksmetana
Poszukuje hostingu pod swoją pierwszą stronę internetową. Strona napisana w Zendzie dotyczy "filmow online" (baza MySql) ... w stronie pojawiają się linki do filmów nie filmy. Polozylem stronke na darmowym serwerze ale to mi nie wystarcza .... reklamy ... a panel administracyjny otwiera się z 5 minut . Jaki hosting moglibyście mi polecić na początek ? Chcialbym tez w razie czego móc przenieść usługę na inny hosting w razie co. Jeśli chodzi o pieniądze to na początek powiedzmy z 100-200 zl rocznie do ręki.
melkorm
OVH - Wirtualne

lub

Linux.pl

O pierwszym:

PHP w wersji 5.3 (do ustawienia w htaccess'ie) więc dla Zend'a jak znalazł, tanio sprawnie zero problemów winksmiley.jpg

O drugim:

Przymierzam się od dawna na kupno tam serwera, ale jakoś weny i czasu brak jak i opinii.
zbyneksmetana
Dzieki za odpowiedz Melkormi-e (widziałem Ciebie w filmie "Vampire Hunter D" ) .
Jeśli jest ktoś kto stawial jakąś stronkę z Zendem na powyższych serwerach proszę o opinie.

mydoom.h
Witam,

Zapraszam do nas - [spam]
14 dniowy okres testowy za darmo

[spam]

Pozdrawiam
Adam
melkorm
Cytat
Dzieki za odpowiedz Melkormi-e (widziałem Ciebie w filmie "Vampire Hunter D" ) .
Jeśli jest ktoś kto stawial jakąś stronkę z Zendem na powyższych serwerach proszę o opinie.

Zapomniałem dodać że stawiam tam strony oparte o ZF smile.gif
zbyneksmetana
Cytat(melkorm @ 29.03.2010, 16:35:56 ) *
Zapomniałem dodać że stawiam tam strony oparte o ZF smile.gif

Domyślam się że swoją stronę trzymasz w OVH. Jeśli tak to czy w czasie trwania usługi mogę przejść na droższy wariant hostingu. Chce teraz kupić najtańsze konto wirtualne a jak mi nie wystarczy to przejść na droższe. Jeszcze pytanie kontrolne : stronki tam można stawiąć w oparciu o php , mysql i apache ? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.