Mam taki oto kodzik:
<? #wyciŚganie lvl #wyci¦ganie hp #wyciaganie liczby godzin $obrazek=imagecreatefromjpeg('tlo.jpg'); $link = imagecreatefromjpeg($dni); $font = 'visitor2.ttf'; $kolor=ImageColorAllocate($obrazek,0, 0, 0); //definiuje kolor ImageTTFText($obrazek,20,0,60,30,$kolor,'visitor2.ttf',$nick[1].''); //wypisuje text [wielkoťŠ, nachylenie, po-o¬enie] ImageTTFText($obrazek,10,0,10,10,$kolor,'visitor2.ttf',$_GET['nick'].''); //wypisuje text [wielkoťŠ, nachylenie, po-o¬enie] ImageTTFText($obrazek,10,0,20,10,$kolor,'visitor2.ttf',$hp[1].''); //wypisuje text [wielkoťŠ, nachylenie, po-o¬enie] imagecopy($obrazek, $link, 8, 8, 0, 0, 38, 38); ImageTTFText($obrazek,10,0,30,10,$kolor,'visitor2.ttf',$hp[1].''); //wypisuje text [wielkoťŠ, nachylenie, po-o¬enie] ImageJpeg($obrazek,NULL,100); ImageDestroy($obrazek); ?>
wydaje mi się, że wszystko jest dobrze. Chciałbym wyświetlić to, co wyciągnie to:
na obrazku, obojętnie gdzie. Jakieś propozycje?
Mam takie oto błędy:
Warning: imagecopy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/windstar/domains/domena/public_html/ac.php on line 30 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/windstar/domains/domena/public_html/ac.php:18) in /home/windstar/domains/domena/public_html/ac.php on line 34
Od razu mówią, ze to moja 1 styczność z imagecopy.
I nie wiem jak to zrobić, żeby wszystkie łądnie banglało. Proszę Was o szybką pomoc!
Pozdrawiam