Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML]przekierowanie na stonę
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
neo1986kk
Witam, nie wiem czy dobrze zatytułowałem swoje pytanie, ale chodzi mi to jak to zrobione np na fotka.pl

ze sie wpisuje www.login.fotka.pl i strona przechodzi na login?

Pozdrawiam
MateuszS
subdomena. Przekierowuje na jakiś katalog.
neo1986kk
Czyli na jakimś hostingu takie coś jest bezsensu bo by mnie zjadły koszty domen
d3f3nd3r
Czyżby chodziło o subdomenę i przekierowanie?
neo1986kk
w sumie to i tak z tego nic nie rozumiem, rozumiem ze trzeba dodać subdomenę, ale tam są jakieś pliki apache, tylko że ja tego nie potrzebuje bo mam wykupiony hosting...
d3f3nd3r
Są hostingi oferujące tworzenie np. 5 dubdomen bezpłatnie dodaje się je np. w direct panel-u
pedro84
Cytat(neo1986kk @ 2.04.2010, 17:32:48 ) *
w sumie to i tak z tego nic nie rozumiem, rozumiem ze trzeba dodać subdomenę, ale tam są jakieś pliki apache, tylko że ja tego nie potrzebuje bo mam wykupiony hosting...

Przecież jak masz jakikolwiek hosting to możesz w panelu bez problemu dodać. O co Ci w ogóle chodzi w tym wątku?
Pawel_W
albo skorzystać z mod_rewrite i wildcard smile.gif
neo1986kk
o co mi chodzi... no chodzi mi o to że się chciałem dowiedzieć na jakiej zasadzie się to robi i ok już wiem. mnie 5 subdomen napewno nie wystarczy a nie jest to jakoś bardzo potrzebne więc sobie dałem spokój.
Pawel_W
no to dlatego napisałem Ci o mod_rewrite... poczytaj o dynamicznym tworzeniu subdomen smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.