Witam
Ostatnio myślę nad założeniem serwisu internetowego. Jest kilka stron tego typu, jednak tak na prawdę nie są one zbyt dobrze zbudowane, a zainteresowanie rośnie. Szukam osób, które mają swoje zajęcia, ale chciałyby uczestniczyć w czymś takim "po godzinach". Nie pali się, temat kieruję do osób młodych, które mogą na początku włożyć w to trochę pracy, bez zapłaty. W zamian za możliwość pracy z kimś innym, uzupełniania siebie nawzajem.
Sam zajmuję się programowaniem w php, jednak szukam kogoś do pomocy. We 3 zawsze można wymyślić ciekawsze rzeczy, dowiedzieć się czegoś, rozwinąć. Preferowany wiek to 16 - 20 lat. Projekt moim zdaniem nie jest trudny, jednak wymaga trochę chęci i pracy, a jakoś w grupie myślę, że byłoby ciekawiej.
Wymagań w sumie nie ma żadnych, oprócz oczywiście jako takiej znajomości tematu w który się pakujemy

Funkcje serwisu:
- zaawansowana szukajka, umożliwiająca szukanie osób praktycznie po każdym z pól w profilu
- dodawanie zdjęć w kategoriach
- ocenianie / komentowanie zdjęć
- prywatne wiadomości
- jakieś forum
Myślę że to tyle, chociaż i tak pewnie sporo nowych pomysłów wyjdzie w praniu. Po dokładniejsze informacje proszę o kontakt osobisty.
gg: 6677419
mail: wlbwieloryb@gmail.com
Pozdrawiam