Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [współpraca][wolontariat] nowy serwis
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Wieloryb
Pozwolę skopiować sobie post, który napisałem wcześniej na innym forum

Witam
Ostatnio myślę nad założeniem serwisu internetowego. Jest kilka stron tego typu, jednak tak na prawdę nie są one zbyt dobrze zbudowane, a zainteresowanie rośnie. Szukam osób, które mają swoje zajęcia, ale chciałyby uczestniczyć w czymś takim "po godzinach". Nie pali się, temat kieruję do osób młodych, które mogą na początku włożyć w to trochę pracy, bez zapłaty. W zamian za możliwość pracy z kimś innym, uzupełniania siebie nawzajem.
Sam zajmuję się programowaniem w php, jednak szukam kogoś do pomocy. We 3 zawsze można wymyślić ciekawsze rzeczy, dowiedzieć się czegoś, rozwinąć. Preferowany wiek to 16 - 20 lat. Projekt moim zdaniem nie jest trudny, jednak wymaga trochę chęci i pracy, a jakoś w grupie myślę, że byłoby ciekawiej.

Wymagań w sumie nie ma żadnych, oprócz oczywiście jako takiej znajomości tematu w który się pakujemy winksmiley.jpg Nie oczekuję zbyt wielkiego zainteresowania, bo za darmo to nikt nie chce robić. Rozumiem to oczywiście, jednak ja sam także na tym nie zarabiam. Tworzymy coś od 0, może nam się uda a może nie, jednak myślę, ze warto spróbować chociażby dla własnego rozwoju winksmiley.jpg

Funkcje serwisu:
- zaawansowana szukajka, umożliwiająca szukanie osób praktycznie po każdym z pól w profilu
- dodawanie zdjęć w kategoriach
- ocenianie / komentowanie zdjęć
- prywatne wiadomości
- jakieś forum

Myślę że to tyle, chociaż i tak pewnie sporo nowych pomysłów wyjdzie w praniu. Po dokładniejsze informacje proszę o kontakt osobisty.

gg: 6677419
mail: wlbwieloryb@gmail.com

Pozdrawiam
blooregard
Cytat
Nie oczekuję zbyt wielkiego zainteresowania, bo za darmo to nikt nie chce robić.

Żeby nie było nieporozumień, dodałem tag [wolontariat].
gothye
Chętnie sie zajmę napisaniem serwisu ,kontakt Priv , gg:7291187
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.