Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][CSS]Coś w stylu rotatora
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
zagi195
Witam

Chciałbym zrobić coś w takim stylu:

Jak widać jest tam panel, chciałbym żeby po naciśnięciu odpowiedniego przycisku przechodziło, w przód, tył, na boki (do odpowiedniego następnego zdjęcia). Już kiedyś próbowałem to zrobić ale mi nie wychodziło może wy macie jakieś pomysły? To ma być taki prościutki spacer po miasteczku.

Pozdrawiam
skowron-line
Strzelam bo nigdy nie zagłębiałem się jak takie rzeczy są zrobione, ale wydaje mi się że chodzi o przesuwanie scroli które są ukryte. Obraz jest ukryty w divie z overflow:hidden (czy jakoś tak) i jest tylko jakaś część obrazu pokazana.
krzysztof_kf
Nie lepiej w adobe flash ?
Pawel_W
wklep do googla virtual tour winksmiley.jpg
zagi195
Cytat(zagi195 @ 8.04.2010, 16:32:37 ) *
chciałbym żeby po naciśnięciu odpowiedniego przycisku przechodziło, w przód, tył, na boki (do odpowiedniego następnego zdjęcia). Już kiedyś próbowałem to zrobić ale mi nie wychodziło może wy macie jakieś pomysły? To ma być taki prościutki spacer po miasteczku.

pomożecie?
Wicepsik
Masz bana na stronach google ?
zagi195
No to po co istnieje te forum? jak każdy odnosi do google?
Wicepsik
A dlaczego ktoś ma tracić czas na szukanie w google jak ty możesz poświęcić ten czas. Na tym forum się pomaga, naprowadza na pewne tematy, a nie wszystko podaje na tacy.

http://www.google.pl/search?hl=pl&safe...q=&gs_rfai=

sekunda szukania...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.