KrzysiekKCN
7.05.2010, 10:47:40
Część wszystkim. Potrzebuję skrypt newsów i na księgę gości.
Testowałem już wiele skryptów do tworzenia Newsów, ale niestety większość nie działała lub trudno było ją skonfigurować pod layout.
Czy mógł by mi ktoś napisać skrypt który posiadał by:
Szyfrowane logowanie do admina
Opcje Usuń Newsa
Opcje Dodaj Newsa.
I tak newsy wyświetlane by były w pliku news.php
a po zalogowaniu do panelu przenosiło by np. do add.php w którym był by formularz z opcją dodania Autora, Treści, Daty, Oraz zdjęć.
Zdjęcia by miały klasę np. class="news_photo" i kilka innych właściwości ale myslę ze to dodał bym sam.
Co do księgi gości. To znalazłem kilka fajnych skryptów np. Księgę Gości by KESS.
Opcje które chciał bym mieć w księdze?
Ochrona EMAILU gościa
Podawanie IP
CENZURĘ
i potwierdzenie kodem z obrazka.
W sumie to by mogł to pracować na takiej samej zasadzie jak newsy ale bez panelu logowania i dostępne dla wszystkich.
Proszę o pomoc.
Nie posiadam obecnie kasy więc mogę stworzyć projekt graficzny lub zakodować stronę do CSS.
Pozdrawiam KrzysiekKCN
blooregard
7.05.2010, 10:49:09
Zły dział, przenoszę.
Kshyhoo
7.05.2010, 11:03:16
Hmmm, za frajer to nawet ciężko obecnie w ryj na ulicy dostać. Będziesz musiał raczej szukać dalej, bo frajerów coraz mniej. Co do gotowców, zawsze można wyciąć lub podmienić i dopasować pod swój lay. Po za tym, po kiego grzyba wypas lay w admince?
KrzysiekKCN
7.05.2010, 11:53:28
nie potrzebuje layoutu w panelu admina. chodzi mi o dopasowanie skryptu pod laystrony. Juz z widoku użytkownika.
A ile by kosztowały takie 2 skrypty?
Kshyhoo
7.05.2010, 12:00:13
50PNL/h...
KrzysiekKCN
7.05.2010, 12:12:59
ok. proszę o zamkniecie tematu. muszę napisać sobie sam ^^.
20zł to bym jeszcze dał ale tak to nie..
Wielkie dzięki z góry..
Kshyhoo
7.05.2010, 12:22:29
Jakieś podpięcie kodu, poprawki, to można za 20, ale napisać coś porządnego, to stawki muszą być opłacalne. Zresztą, niech się wypowiedzą inni.
blooregard
7.05.2010, 12:25:33
Cytat
20zł to bym jeszcze dał ale tak to nie..
Polecam zlecenia.przez.net.
Jak będziesz miał szczęście - znajdziesz chętnego za paczkę dropsów.
A poważnie: takie usługi kosztują, niestety. To jest mnóstwo pracy wbrew temu, co się niektórym wydaje. Do tego dochodzi wiedza, jaką trzeba posiadać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.